AEON Edition 3 Basic - Clear

AEON Edition 3 Basic - De porsche onder de waterpijpen!

Ben je alleen tevreden met het beste wat er op waterpijp gebied te krijgen is, dan is de AEON Edition 3 echt wat voor jou! Deze edelstalen shisha is van superieure kwaliteit en koppelt een sublieme bouw en afwerking aan een enorm soepele rookervaring en een uiterlijk om verliefd op te worden!

De AEON Edition 3 is, zoals alle modellen van de Duitse fabrikant, "made in Germany" wat duidelijk te herkennen is aan de hoogwaardige bouwkwaliteit van deze spectaculaire hookah. Duitse degelijkheid is de norm, waarbij een zeer solide bouw wordt vergezeld door een sublieme afwerking in de vorm van perfect op elkaar aansluitende, edelstalen onderdelen middels extreem soepel lopende schroef- en slijpstukverbindingen. Dit gecombineerd met een ideaal gedimensioneerde, inwendige doorsnede levert een hookah op van zeer hoge kwaliteit die een garantie is voor een hoogwaardige rookervaring en jarenlang shishagenot!

De schachtbasis van de Edition 3 heeft een mooie strakke vorm en is voorzien van zowel een AEON als Edition 3 logo. De Basic variant heeft daarnaast maar liefst 4 slangpoorten, waarvan elke standaard is uitgerust met een slangadapter, terwijl 1 bijbehorende slangaansluiting reeds inbegrepen is. De relatief korte, mooie schacht wordt middels een slijpstukverbinding geplaatst in de schachtbasis en door het vastdraaien van de eveneens bij de Basic versie horende korte dompelbuis vastgezet. Aan de bovenkant van de schacht bevindt zich eveneens een slijpstukverbinding (maat 18.8) waarin de platte, catchy kolenschaal en tabakskopadapter wordt gezet. De aanwezigheid van deze verbinding maakt het tevens mogelijk de waterpijp uit te breiden met een molassevanger, die naast het opvangen van de tabakssappen, je waterpijp ook visueel nóg exclusiever maakt als dat deze al was!

De hierboven beschreven edelstalen kern wordt vervolgens middels een kort, soepel lopend schroefmechanisme verbonden aan een betoverende vaas van extra dik en helder glas. Deze past door de unieke, creatieve vorm perfect bij de vormgeving van de rest van de pijp, wat een indrukwekkend geheel oplevert, dat overigens rookt zoals het eruitziet.. grandioos! Mede door de aanwezigheid van een afschroefbare diffuser is de rookervaring die de AEON Edition 3 levert ongeëvenaard soepel en licht; je hoeft amper moeite te doen om de gewenste, volle rookwolken eruit te zuigen! En dat terwijl de smaak van je favoriete tabak door de edelstalen body optimaal gewaarborgd blijft. De aanwezigheid van een gesloten kamersysteem in de schachtbasis zorgt er daarnaast voor dat oude rook gemakkelijk uit de vaas te blazen is, zodat je altijd verzekerd bent van een heerlijk frisse, vers aangezogen smaak!

Ben jij een echte shish-freak en ben je op zoek naar een nieuwe waterpijp die er perfect uitziet, zeer solide gebouwd is, beschikt over een grandioze afwerking en tot slot zéér weinig weerstand geeft bij het hijsen?! Haal dan met de AEON Edition 3 waterpijp de ultieme edelstaalshisha in huis en ervaar het sublieme rookgenot dat deze porsche onder de hookah's voor jou in petto heeft!

De AEON Edition 3 Basic - Clear waterpijp wordt geleverd met:

 • Uniek vormgegeven, transparante vaas van extra dik en helder glas
 • Edelstalen schachtbasis met 4 slangopeningen
 • Edelstalen rookzuil met een 18.8 slijpstukverbinding aan de bovenkant
 • Edelstalen kolenschaal
 • Edelstalen dompelbuis met afschroefbare diffuser
 • 1 tabakskopadapter
 • 4 slangadapters
 • 1 slangaansluiting (meer AEON aansluitingen zijn los te koop in onze webshop)

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

   Waterpijp info
   Waterpijp merkAEON
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 45 cm
   Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 4)
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
   Kamer typeGesloten
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
   Kleur vaasTransparant

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   AEON Edition 3 Basic - Clear

   • Model: Basic - Clear
   • Hookies: 279
   • Beschikbaarheid: Op voorraad
   • €279,00
   • Excl. BTW: €230,58
   • Prijs in hookies: 27900

   Beschikbare opties: