Menu
Your Cart

AEON Edition 4 Premium

AEON Edition 4 Premium
Nieuw -17 %
AEON Edition 4 Premium
€299,95
€359,95
Excl. BTW: €247,89
Prijs in spaarpunten: 29995
 • Voorraad: Op voorraad
 • Hookies die je ontvangt: 598
 • Type: BlizzardAEON Edition 4 Premium - De porsche onder de waterpijpen!

Ben je alleen tevreden met het beste wat er op waterpijp gebied te krijgen is, dan is de AEON Edition 4 echt wat voor jou! Deze edelstalen shisha is van superieure kwaliteit en koppelt een sublieme bouw en afwerking aan een enorm soepele rookervaring en een uiterlijk om verliefd op te worden!

De AEON Edition 4 is, zoals alle modellen van de Duitse fabrikant, "made in Germany" wat duidelijk te herkennen is aan de hoogwaardige bouwkwaliteit van deze spectaculaire hookah. Duitse degelijkheid is de norm, waarbij een zeer solide bouw wordt vergezeld door een sublieme afwerking in de vorm van perfect op elkaar aansluitende, edelstalen onderdelen middels extreem soepel lopende schroef- en slijpstukverbindingen. Dit gecombineerd met een ideaal gedimensioneerde, inwendige doorsnede levert een hookah op van zeer hoge kwaliteit die een garantie is voor een hoogwaardige rookervaring en jarenlang shishagenot!

De schachtbasis van de Edition 4 heeft een mooie strakke vorm en is voorzien van het mooie AEON logo. De Premium variant heeft 4 slangopeningen, waarvan de bijbehorende slangaansluitingen reeds inbegrepen zijn. De mooie schacht wordt middels een slijpstukverbinding geplaatst in de schachtbasis en door het vastdraaien van de eveneens bij de Premium versie horende dompelbuis vastgezet. Aan de bovenkant van de schacht bevindt zich eveneens een slijpstukverbinding (maat 18.8) waarin de platte, catchy kolenschaal en tabakskopadapter wordt gezet. De aanwezigheid van deze verbinding maakt het tevens mogelijk de waterpijp uit te breiden met een molassevanger, die naast het opvangen van de tabakssappen, je waterpijp ook visueel nóg exclusiever maakt als dat deze al was!

De hierboven beschreven edelstalen kern wordt vervolgens middels een kort, soepel lopend schroefmechanisme verbonden aan een betoverende vaas van extra dik en helder glas. Deze past door de unieke, creatieve vorm perfect bij de vormgeving van de rest van de pijp, wat een indrukwekkend geheel oplevert, dat overigens rookt zoals het eruitziet.. grandioos! Je hoeft amper moeite te doen om de gewenste, volle rookwolken eruit te zuigen! En dat terwijl de smaak van je favoriete tabak door de edelstalen body optimaal gewaarborgd blijft. De aanwezigheid van het speciaal door AEON ontwikkelde, instelbare "AEON Purge System (APS)" in de schachtbasis zorgt er daarnaast voor dat oude rook gemakkelijk uit de vaas te blazen is, ook als je met meerdere slangen tegelijk rookt. Dit uitblazen van oude rook gebeurt overigens zeer spectaculair, via de onderkant van de schacht zelf. De opstijgende rook biedt hier een supervet visueel effect wat de pijp nóg specialer maakt dan dat die sowieso al is!

Tot slot is deze premium variant uitgerust met een schacht én dompelbuis uit 2 delen; deze zijn dus beide in te korten. Een AEON Edition 4 diffuser is eveneens inbegrepen in het pakket, waardoor de geboden rookervaring extra smooth en stil zal zijn. De bijgeleverde airflow begrenzer geeft je daarnaast de optie om iets meer weerstand te genereren tijdens het roken mocht dit gewenst zijn.

Ben jij een echte shish-freak en ben je op zoek naar een nieuwe waterpijp die er perfect uitziet, zeer solide gebouwd is, beschikt over een grandioze afwerking en tot slot zéér weinig weerstand geeft bij het hijsen?! Haal dan met de AEON Edition 4 waterpijp de ultieme edelstaalshisha in huis en ervaar het sublieme rookgenot dat deze porsche onder de hookah's voor jou in petto heeft!

De AEON Edition 4 Premium waterpijp wordt geleverd met:

 • Uniek vormgegeven vaas van extra dik en helder glas
 • Edelstalen schachtbasis met 4 slangopeningen
 • Edelstalen rookzuil uit 2 delen met een 18.8 slijpstukverbinding aan de bovenkant
 • Edelstalen kolenschaal
 • Edelstalen dompelbuis uit 2 delen met afschroefbare diffuser
 • 1 tabakskopadapter
 • 4 slangadapters/-aansluitingen
 • Airflow begrenzer
 • Speciaal ontwikkeld, instelbaar APS systeem; moeiteloos uitblazen wanneer er gerookt wordt met meerdere slangen tegelijk

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

Waterpijp info
Waterpijp merk AEON
Materiaal schacht Edelstaal V2A
Lengte +/- 51 cm
Slangaansluitingen 4
Aantal bijgeleverde slangen 0
Type slang Geen slang inbegrepen
Type tabakskop Geen tabakskop inbegrepen
Bevestiging vaas-schacht Schroefsysteem
Kamer type Gesloten
Diffuser Nee
Geschikt voor molassevanger Ja, maat 18.8
Kleur vaas Wit - blauw - zwart - transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed