Out Of Stock AEON Melassevanger

AEON Melassevanger - Pimp je pijp met dit glazen juweeltje!

Exclusief en alleen bij Hookaholic; de enige echte AEON MolassevangerDeze exclusieve accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, reiniging en esthetiek is deze glazen schoonheid een absolute meerwaarde voor iedere shisha-pro!

Met een melassevanger haal je in feite een soort van luxe uitbreiding voor je waterpijp in huis. Ze wordt geplaatst tussen kolenschaal en schacht en heeft eigenlijk een tweeledige functie. Zoals de naam al zegt, is de primaire functie van de tool "het vangen van de melasse", waarmee bedoeld wordt dat deze de tabakssappen, die uit de tabakskop sijpelen, opvangt. Hierdoor wordt vervuiling van de schacht van je pijp en het water in de vaas voorkomen, met als gevolg dat een zuivere smaakbeleving gegarandeerd blijft en het gemakkelijker is om je shisha na het roken te reinigen. Daarnaast krijgt jouw shisha door toevoeging van het mooie glazen element in de schacht een super exclusieve, oogverblindende en chique uitstraling! Deze variant van AEON is rond van vorm, vrij compact, met een totale lengte van 12 cm, en heeft daardoor een mooie, subtiele uitstraling, die jouw pijp nog meer laat schitteren als dat deze al deed!

Wil je jouw shisha graag pimpen met een fraaie molassevanger? Let dan wel even op dat deze is uitgerust met de juiste aansluitingen (maat 18.8) voor het plaatsen van dit puike stukje glaswerk. Als extra tip raden wij overigens aan om de molassevanger voor aanvang reeds te voorzien van een laagje gekleurd water. Zo kun je meteen vanaf de start gaan genieten van de ultieme shisha ervaring, luxury style...!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AEON Melassevanger

  • Model: 18.8
  • Hookies: 34
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €34,95
  • Excl. BTW: €28,88
  • Prijs in hookies: 3495