Menu
Your Cart

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 14 mei gesloten. Van maandag 16 mei t/m donderdag 19 mei zijn wij beperkt geopend en bereikbaar tussen 14:00 en 16:00 (bestellingen worden deze dagen zoals gewoonlijk verwerkt en verstuurd). Op vrijdag 20 mei zijn wij gesloten; bestellingen geplaatst na donderdag 16:00 worden op maandag 23 mei verstuurd.


We will be closed on Saturday May 14 due to holiday. From Monday May 16 until Thursday May 19 we are open to a limited extend and can be reached between 14:00 and 16:00 (orders will be processed and shipped as usual on these days). We are closed on Friday May 20; orders placed after Thursday 16:00 will be shipped on Monday May 23.

Dschinni Clyde

Dschinni Clyde
Dschinni Clyde
€149,95
Excl. BTW: €123,93
Prijs in spaarpunten: 14995
 • Voorraad: Op voorraad
 • Hookies die je ontvangt: 149
 • Model: Complete Set

Dschinni Clyde - Edelstalen gangster duo verovert de shisha wereld!

Bonnie en Clyde, het beruchte gangster duo dat in de jaren 30 van de vorige eeuw wereldberoemd werd als legendarische bankovervallers verovert nu ook de shisha wereld en hoe! In de vorm van compacte, superstrakke, edelstalen waterpijpen komen beide bandieten weer tot leven, al wordt er nu niet met kogels geschoten maar met volle, witte, spectaculaire rookwolken in giga formaat!

Hoewel beide shisha's vrijwel identiek zijn, is deze Dschinni Clyde, door de massieve, robuuste vormgeving van de schacht vanzelfsprekend de meest "mannelijke" van de twee. De relatief korte schacht is volledig vervaardigd uit roestvrij edelstaal en als gevolg hiervan super sterk en duurzaam. Aan de bovenzijde is de stang voorzien van een zogenaamde slijpstuk verbinding, die ervoor zorgt dat het gedeelte erboven, met kolenschaal en tabakskop adapter, er slechts ingeschoven dient te worden in plaats van erop geschroefd. Zo ontstaat er op super eenvoudige wijze een innovatieve, 100% rookdichte verbinding, waarbij het tevens mogelijk is om een molasse vanger (maat 18.8) te plaatsen. De mooie, transparante vaas die middels een kwalitatief hoogwaardig, soepel draaisysteem aan de stang verbonden wordt, is gezegend met een uniek, druppelvormig design met ronde voet waardoor de waterpijp zeer stabiel op de ondergrond staat. Het gebruikte materiaal is borosilicaatglas, een zeer stevige glassoort die vooral toegepast wordt in laboratoria.

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de Dschinni Clyde uitgerust met maar liefst 4 slangopeningen! Voor 1 van deze is de benodigde adapter en slangaansluiting reeds bijgeleverd (slang zelf niet bijgeleverd!). De andere 3 openingen kunnen worden afgedicht middels de bijgeleverde ventiel adapter en de twee, tevens bijgeleverde, stop adapters. Verder is de shisha uitgerust met een eveneens van edelstaal gemaakte dompelbuis en een afschroefbare 10-gats diffuser. Deze maakt, nog eens extra ondersteund door de druppelvorm van de vaas en het gebruik van de ideale inwendige afmetingen, de rookgeleiding nóg soepeler, wat een uiteindelijke rookervaring oplevert van buitenaardse proporties!

Met een totale lengte van 43 cm (zonder tabakskop) is de Dschinni Clyde, wat formaat betreft, een compacte shisha die superhandig is om overal naartoe mee te nemen. Dit maakt de hookah ideaal voor op reis! Vergis je echter niet; qua rookcapaciteiten en looks is dit rookkanon echter super gevaarlijk! Net als zijn naamgever schiet deze sensationele shisha met scherp en staat daarmee garant voor een salvo aan overheerlijke rookwolken vol van smaak!  

Ben je op zoek naar een compacte, handige shisha die strakke looks combineert met een hoge mate van mobiliteit, een rookvermogen van de buitencategorie en een super solide bouw? Scoor dan nu deze Dschinni Clyde waterpijp en ervaar hoe het is om een echte shisha outlaw te zijn!

De Dschinni Clyde Complete Set wordt geleverd met:

 • Druppelvormige vaas van borosilicaatglas
 • Edelstalen dompelbuis
 • Edelstalen, afschroefbare diffuser
 • 1 slangadapter
 • 1 slangaansluiting
 • 1 ventieladapter
 • 2 stopadapters
 • Schacht van roestvrij edelstaal met inwendige slijpstuk-verbinding (uitbreiding met molassevanger mogelijk)
 • Kolenschaal met Dschinni logo
 • Dschinni Nero glazen tabakskop
 • Chimney opzetstuk
 • Tabakskop zeefje
 • Dschinni Candyhose Silver siliconenslang
 • Anti-knikveer
 • Dschinni Aluminium Hokus Pokus Silver mondstuk
 • Kolentang

Waterpijp info
Waterpijp merk Dschinni
Materiaal schacht Edelstaal V2A
Lengte +/- 60 cm
Slangaansluitingen 1 (uitbreidbaar tot 4)
Aantal bijgeleverde slangen 1
Type slang Siliconenslang
Type tabakskop Glazen chimney tabakskop
Bevestiging vaas-schacht Schroefsysteem
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja, afschroefbaar
Geschikt voor molassevanger Ja, maat 18.8
Kleur vaas Transparant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed