Sale Out Of Stock Dschinni AMK Desert Phunnel Tabakskop

Dschinni Tabakskop AMK - Innovatief design brengt optimale rookervaring!

Het vernieuwende design van de AMK Phunnel tabakskop van Dschinni zorgt voor een gelijkmatige verhitting van de waterpijp tabak en staat daarmee garant voor een nog betere rookervaring!

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevindt in het midden van de tabakskop. Bij de AMK tabakskop van Dschinni is dit gat voorzien van 3 gleufjes, wat zorgt voor een nog betere airflow! De kop wordt verder gekenmerkt door een tamelijk ondiepe, tabaksbesparende kom, die voorzien is van een opstaande rand. De bedoeling hiervan is dat de kooltjes hier (gedeeltelijk) op geplaatst worden, waardoor de tabak gelijkmatig verhit wordt en jij nog meer kan genieten van de pure smaak van jouw favoriete shisha tabak!

Door zijn innovatieve design en materiaal lift de AMK tabakskop jouw rookervaring naar een ongeëvenaarde hoogte! Dikke rookwolken en een soepel teugende waterpijp sessie zijn het gewenste resultaat! De 8 cm hoge tabakskop is voorzien van een laagje glazuur. Hierdoor is de tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah. 

Ben jij op zoek naar een manier om jouw waterpijp ervaring naar een nog hoger niveau te tillen? Wil jij nog grotere rookwolken en een nog betere smaakbeleving? Probeer dan nu deze Dschinni AMK Phunnel tabakskop en geniet met volle teugen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni AMK Desert Phunnel Tabakskop

  • Model: Desert
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €14,95
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

Beschikbare opties: