AMY Deluxe 112.01 Radiant - Purple Clear

AMY Deluxe 112.01 Radiant - AMY goes Russian x glow in the dark style!

De AMY Deluxe "112" lijn is een nieuwe range van moderne waterpijpen die uitgerust is met 1 slang-aansluiting en waarbij de vaas en houten schacht verbonden zijn zoals we dat normaal van Russische hookahs gewend zijn; met behulp van een traditionele rubber-aansluiting. De designs zijn spectaculair, de bouw zeer degelijk en de geboden rookervaring is heerlijk "smooth" zoals we van andere AMY waterpijpen ook gewend zijn. Een extra sensationele feature bij deze modellen is het "glow in the dark" effect dat uit het bliksempatroon in de schacht afkomstig is.

Deze mooie 112.01 Radiant variant wordt gekenmerkt door een breed uitlopende, transparante vaas van helder glas met geslepen accenten, die aan de bovenkant wordt afgesloten door een strakke, mat zwarte schachtbasis. Deze is uitgerust met 1 slangaansluiting die middels een magnetische verbinding rechtstreeks in de schachtbasis gestoken wordt. Aan de tegenovergestelde zijde zit het uitblaasventiel, die eveneens magnetisch verbonden is. Bovenop de schachtbasis vormt een houten schacht met bliksem-look en roestvrijstalen kern het visuele hoogtepunt van de shisha. Het geheel wordt tot slot afgesloten met een chroomkleurige kolenschaal en mat zwarte tabakskop adapter. Alle onderdelen sluiten perfect op elkaar aan en vormen, ook zeker voor het oog, een super spectaculaire, kwalitatieve shishapijp, die goed is voor talrijke feestavondjes vol shisha genot!

Want roken doet deze AMY Radiant als de beste, mede door het gebruik van optimale inwendige afmetingen waardoor de rook soepeltjes zijn weg vindt. De downstem is dit keer niet voorzien van een diffuser, waardoor het geborrel van het water lekker luid te horen is. Doordat deze daarnaast een tikkeltje smaller is als bij de reguliere AMY modellen, komt de smaak van de tabak extra goed tot zijn recht, iets wat vooral degenen zal aanspreken die houden van een optimale smaakbeleving tijdens het roken van deze fantastische pijp. 

Bijgeleverd is een zwarte, stenen chimney tabakskop en soft-touch siliconenslang met aluminium mondstuk. Je bent met deze AMY Deluxe 112.01 dus helemaal klaar om de dikste rookwolken te knallen!

Wil jij graag een waterpijp kopen in Russische stijl maar niet de hoofdprijs betalen? Check dan nu dit goedkope alternatief van AMY! Deze spectaculaire AMY Deluxe Radiant 112.01 hookah is dé pijp die jou binnen no-time laat smoken als een Russische Tsaar 100%!

De AMY Deluxe 112.01 Radiant waterpijp wordt geleverd met:

 • Transparante vaas met uitsparing voor LED unit (niet bijgeleverd)
 • Roestvrijstalen kolom met houten buitenkant en "glow in the dark" effect
 • Roestvrijstalen downstem
 • Magnetisch verbonden slangaansluiting en uitblaasventiel
 • Soft-touch siliconen slang met 2-delig aluminium mondstuk
 • Bijbehorende rubbers / dichtingen
 • Kolentang
 • Stenen "Chimney" Deluxe tabakskop
  Waterpijp info
  Waterpijp merkAMY Deluxe
  Materiaal schachtMessing - hout
  Lengte+/- 70 cm
  Slangaansluitingen1
  Aantal bijgeleverde slangen1
  Type slangSiliconenslang
  Type tabakskopChimney
  Bevestiging vaas-schachtRubber
  Kamer typeGesloten
  DiffuserNee
  Geschikt voor molassevangerNee
  Kleur vaasTransparant

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  AMY Deluxe 112.01 Radiant - Purple Clear

  • Model: Purple Clear
  • Hookies: 198
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €99,95
  • Excl. BTW: €82,60
  • Prijs in hookies: 9995

  Beschikbare opties: