Out Of Stock AMY Deluxe "Chimney"

AMY Deluxe Chimney - Shisha roken zonder folie!

De AMY Deluxe Chimney is een exclusieve hot screen set die jou de mogelijkheid biedt nog meer ontspannen te genieten van een overheerlijke rooksessie! Door het roostertje op de tabakskop is het klaarmaken van je waterpijp een fluitje van een cent!

De AMY Deluxe Chimney bestaat net als andere hot screen sets in feite uit twee delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 4 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden en een handig, siliconen gripstukje. De bevestiging van de losse onderdelen gaat super eenvoudig en zorgt ervoor zodat je binnen no time klaar bent om te genieten van een super relaxte rookervaring.

Één van de voordelen van deze zogenaamde Badcha bowl is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak! Door de gebruikte, kwalitatieve kleisoort is de tabakskop daarnaast extra stevig en in staat om de hitte op een optimale manier te geleiden! Hierdoor vindt er een perfecte, gelijkmatige verhitting van de tabak plaats waardoor zowel smaak als rookafgifte subliem zijn!

Door de ongeglazuurde afwerking van de AMY Deluxe Chimney is het belangrijk deze na iedere waterpijp sessie goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! De AMY Deluxe Hot Screen set tabakskop is tot slot te gebruiken op vrijwel iedere hookah.

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze superhandige AMY Deluxe Chimney tabakskop en ervaar de voordelen van dit vernieuwende product!

In het kort:

  • géén aluminium folie meer nodig
  • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
  • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AMY Deluxe "Chimney"

  • Model: Standard
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495

Beschikbare opties: