AMY Deluxe "Chimney" - XL

AMY Deluxe Chimney XL - Voor extra lange rooksessies!

De AMY Deluxe Chimney XL is een extra grote hot screen set die jou de mogelijkheid biedt nog langer te genieten van een overheerlijke rooksessie! Door het XL formaat van de kleien tabakskop past er extra veel tabak in!

De AMY Deluxe Chimney XL bestaat net als andere hot screen sets in feite uit twee delen. Het onderste deel is een extra grote, ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 4 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden en een handig, siliconen gripstukje. De bevestiging van de losse onderdelen gaat super eenvoudig en zorgt ervoor zodat je binnen no time klaar bent om te genieten van een super relaxte rookervaring.

Één van de voordelen van deze zogenaamde Badcha bowl is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak! Door het grote formaat van de kleien kop van deze XL versie is er daarnaast ruimte voor een extra grote portie tabak. Hou je van lange rooksessies of rook je graag met meerdere vrienden tegelijk dan is dit natuurlijk ideaal! Door de gebruikte, kwalitatieve kleisoort is de tabakskop daarnaast extra stevig en in staat om de hitte op een optimale manier te geleiden! Hierdoor vindt er een perfecte, gelijkmatige verhitting van de tabak plaats waardoor zowel smaak als rookafgifte subliem zijn!

Door de ongeglazuurde afwerking van de AMY Deluxe Chimney XL is het belangrijk deze na iedere waterpijp sessie goed te reinigen, zodat de smaken niet in de kop trekken en daarmee toekomstige rook sessies, qua smaak, beïnvloeden. Rook jij altijd dezelfde smaak, dan is dit natuurlijk geen issue en wordt jouw favoriete smaak zelfs nog intenser na verloop van tijd! De AMY Deluxe Hot Screen set XL tabakskop is tot slot te gebruiken op vrijwel iedere hookah.

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze extra grote AMY Deluxe Chimney XL tabakskop en ervaar de voordelen van dit vernieuwende product!

In het kort:

  • géén aluminium folie meer nodig
  • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
  • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak
  • extra grote tabakskom voor extra lange rooksessies

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AMY Deluxe "Chimney" - XL

  • Model: XL
  • Hookies: 16
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,95
  • Excl. BTW: €14,01
  • Prijs in hookies: 1695

Beschikbare opties: