Out Of Stock AMY Glazen Mondstuk - Transparant

AMY Glazen Mondstuk - 50 cm lang, rookt als een knalpijp!

Met dit AMY Deluxe glazen mondstuk is het eindelijk mogelijk rookwolken te produceren als een echte knalpijp! Het strakke ontwerp is voorzien van een extra grote diameter en levert daardoor een ongekend soepele airflow terwijl hij maar liefst 50 cm lang is!

Dit mooie, volledig glazen design geeft dankzij het transparante uiterlijk een extra toffe dimensie aan jouw shisha rookervaring! Bekijk hoe de volle, witte rook al zwevend zijn weg aflegt van vaas naar mond en geniet van de 100% pure smaak die dankzij het glas gewaarborgd blijft. Het mondstuk beschikt over een extra ruime doorsnede van ongeveer 1 cm, met als gevolg dat het hijsen aan de tip een onovertroffen, gigantisch soepele rookervaring oplevert. Je hoeft dus niet veel moeite te doen om de gewenste, enorme rookwolken uit jouw shisha te zuigen met dit topproduct van fabrikant AMY Deluxe!

Naast bovenstaande eigenschappen beschikt dit glazen waterpijp mondstuk met zijn lengte van 50 cm over een extra groot formaat. Dit geeft het ontwerp een enorm indrukwekkende uitstraling die ervoor zorgt dat je nog meer zin hebt om van jouw shisha te roken! Daarnaast is deze lengte perfect om het mondstuk in je hand op schoot te laten rusten tijdens het teugen, waardoor je je arm niet eens meer hoeft op te tillen om een lekkere hijs verse rook te nemen, superchill dus! Door het gebruik van extra dik glas is het mondstuk tot slot super solide en hoef je dus niet bang te zijn dat deze bij het minste of geringste stootje breekt.

Wil jij ervaren hoe het is om te zuigen aan een mondstuk dat voldoet aan alle eigenschappen van hét perfecte waterpijp mondstuk? Een mondstuk dat beschikt over een indrukwekkend design, de perfecte afmetingen, ongekend soepel rookt een top smaak garandeert en chiller is dan chill? Voeg dan nu dit AMY glasmondstuk toe aan je winkelmandje en ervaar spectaculaire shisha sessies als nooit tevoren!

  Slang/mondstuk info
  MerkAMY Deluxe
  HerkomstDuitsland
  Type slang/mondstukWasbaar
  Lengte mondstuk+/- 50 cm
  Diameter tip van mondstuk10 mm
  Kwaliteit slangA
  KleurTransparant

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  AMY Glazen Mondstuk - Transparant

  • Model: HD03 - clear
  • Hookies: 17
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €17,50
  • Excl. BTW: €14,46
  • Prijs in hookies: 1750