Out Of Stock AMY Deluxe Phunnel Tabakskop - Rood

AMY Deluxe Phunnel Bowl - Super degelijke phunnel voor een topprijs!

De AMY Deluxe Phunnel Bowl is een tabakskop met een ongekende prijs-kwaliteit verhouding! Wil jij graag roken met een populaire phunnel tabakskop, maar vind je de prijs voor de luxe modellen iets teveel van het goede? Dan biedt deze tabakskop uitkomst!

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevind in het midden van de tabakskop. Dit levert een paar voordelen op ten opzicht van traditionele modellen. Zo zorgt de verhoogde ligging van het gat ervoor dat de tabakssappen niet kunnen doorlekken naar de vaas en deze behouden blijven in de tabakskom. Een zuivere, sappige smaak wordt op deze manier gewaarborgd en je waterpijp blijft tevens relatief schoon. Daarnaast kan er geen verstopping optreden van de gaten zoals dit wel eens het geval is bij een traditionele kop. Resultaat is een heerlijk soepele airflow die gepaard gaat met een supersmaak en volle rookwolken!

De AMY Deluxe Phunnel tabakskop is voorzien van een laagje glazuur. Dit zorgt ervoor dat de tabakskop goed schoon te maken is en geschikt is voor het gebruik met verschillende soorten tabak. Het phunnel design maakt de tabakskom daarnaast ideaal om te gebruiken met steam stones en waterpijp pasta's. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah.

Ben je op zoek naar een degelijke phunnel tabakskop die precies doet wat hij moet doen en dat voor een superstrakke prijs? Dan is deze AMY Deluxe Phunnel Bowl een absolute aanrader; een betere prijs-kwaliteit kop ga je niet vinden!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AMY Deluxe Phunnel Tabakskop - Rood

  • Model: Rood
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575

Beschikbare opties: