Out Of Stock AMY Deluxe Power Bowl - Ongeglazuurd

AMY Deluxe Power Bowl - Verbeterde versie van traditionele kop!

De AMY Deluxe Power Bowl is een ongeglazuurde tabakskop die qua design erg doet denken aan een traditionele Egyptische kop. Net als deze heeft deze power bowl de gaatjes in het midden van de bodem met als enig verschil dat dit middelste deel bij de power versie een soort van heuveltje vormt. Hierdoor blijven de tabakssappen in de bowl behouden en kan er geen verstopping ontstaan. Resultaat; verbeterde smaak, soepelere airflow en dat voor een zeer goede prijs!

De AMY Deluxe power bowl kun je dus in feite zien als een geüpgrade versie van een traditioneel kopje. Het tabakskopje is door de ongeglazuurde afwerking vooral geschikt om te roken met steeds dezelfde smaak. Het voordeel hiervan is dat de smaak na verloop van tijd in het klei van de tabakskop trekt waardoor deze nog voller en intenser wordt! Zorg er wel voor dat je het kopje na iedere beurt even goed reinigt. Dit om jezelf te blijven verzekeren van een optimale airflow en smaak, ook na vele, ontelbare rooksessies! In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah.

Rook jij veelal dezelfde smaak en ben je op zoek naar een degelijke tabakskop die niet teveel kost? Dan is deze AMY Deluxe Power Bowl zeker een goede optie; qua prijs-kwaliteit is deze bowl niet te kloppen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AMY Deluxe Power Bowl - Ongeglazuurd

  • Model: Ongeglazuurd
  • Hookies: 5
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €5,75
  • Excl. BTW: €4,75
  • Prijs in hookies: 575

Beschikbare opties: