Sale AMY Deluxe Tornado - Kolenverhitter

AMY Deluxe Tornado Kolenverhitter - Hete kooltjes in een handomdraai!

Met de AMY Deluxe Tornado Kolenverhitter zijn jouw shisha kooltjes binnen no time klaar voor gebruik! Deze handige tool is ideaal voor het verhitten van natuurkooltjes en houdt je aanrecht lekker schoon en asvrij!

Deze shisha kolenbrander heeft een vermogen van 1000 Watt en ruim voldoende plek om 6 kooltjes tegelijkertijd te verwarmen. Door middel van de relatief lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen in het met gaten uitgeruste, afneembare bakje, dat er tevens voor zorgt dat de Tornado super gemakkelijk schoon te maken is. Dankzij het bijgeleverde handvat kan dit bakje meteen ook gebruikt worden als kolendrager om jouw kooltjes mee te vervoeren naar je shisha als ze klaar zijn; super easy dus! Na ongeveer 8 minuten zullen de kooltjes gloeien van de hitte en zijn ze klaar om jou een overheerlijke waterpijpsessie te bezorgen.

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak? Voeg dan nu deze AMY Tornado kolenverhitter toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze handige accessoire!

Extra Info
Aantal warmtestanden5
KleurZwart
Lengte snoer135 cm
Opwarmtijd+/- 8 min
Vermogen1000 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

AMY Deluxe Tornado - Kolenverhitter

  • Model: 1000 Watt
  • Hookies: 34
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39,95
  • €34,95
  • Excl. BTW: €28,88
  • Prijs in hookies: 3495