Out Of Stock Adalya Ice Apple Molasse

Adalya Ice Apple Molasse - Sensationeel gepimpte appel smaak!

Adalya Molasses brengen de overheerlijke smaken van de razend populaire Turkse waterpijp tabak nu in de vorm van een vloeistof! Voeg deze tabaksbevochtiger toe aan een tabak naar keuze en creëer je eigen originele smaakmix! Een flesje van 170 ml is goed voor het "spicen" van maar liefst 200 gram tabak, wat overeenkomt met ongeveer 10 tot 15 rooksessies.

De toepassing is simpel; meng de juiste hoeveelheid vloeistof door de gewenste hoeveelheid tabak, laat dit mengsel een uurtje of 3 intrekken en geniet van een unieke smaakcombi met extra grote, sappige rookwolken!

Zeg je "waterpijp smaak", dan denken de meeste shisha liefhebbers aan de smaak appel! Adalya is er nu in geslaagd deze klassieke smaak op een sublieme manier te pimpen met deze Adalya Ice Apple molasse! De zoete appel smaak is verrijkt met een flinke vleug frisse munt. Eindresultaat is een sensationeel lekkere waterpijp melasse die de smaakpapillen doen sidderen van fris genot!


Wij raden aan om een tabak-molasse mix te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak en sappige rook!

Herbal tabak specificatie
MerkAdalya
HerkomstTurkije
SmaakAppel, Mint
StructuurVloeistof
Hoeveelheid170 ml
Hoeveelheid nicotine0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Adalya Ice Apple Molasse

  • Model: Ice Apple - 170 ml
  • Hookies: 7
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €7,50
  • Excl. BTW: €6,20
  • Prijs in hookies: 750