Al Duchan X - 1 kg

Al Duchan X - Speciale vorm voor heat management tool!

Rook jij jouw waterpijp het liefste met een heat management tool zoals de Oduman Ignis, Kaya The Block, Kaloud Lotus of AO HMD Sandblasted? Dan zijn deze kooltjes van Al Duchan precies wat je zoekt voor de beste rookprestatie! De Al Duchan X kolen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met bovenstaande tools en passen dankzij de aangepaste vorm perfect voor een optimaal rookresultaat!

Deze waterpijp kooltjes "X" blinken uit door een zeer hoog koolgehalte, een zeer goede hitte ontwikkeling en gaan enorm lang mee! Daarnaast geven ze géén smaak af waardoor er optimaal genoten kan worden van de pure smaak van jouw favoriete tabak! Tel bij deze voordelen op, dat de kooltjes zeer weinig as produceren en je snapt dat deze kooltjes tot de high end natuurkolen op de shisha markt behoren!

De Al Duchan X waterpijp kooltjes zijn een zuiver natuurproduct en bestaan volledig uit verkoolde en verpulverde kokosnootschil. De blokjes hebben, zoals gezegd, een speciaal ontwikkelde afmeting die afgestemd is voor een optimaal gebruik met een hitte regulerings tool. Één enkel kooltje heeft een afgeronde vorm met een diameter van 2,5 cm en bestaat in feite uit 4 gelijke delen. De kooltjes passen zo perfect in jouw heat management tool en staan garant voor een nog betere rookervaring als voorheen!

Wil jij de best mogelijke prestaties uit jouw hookah en heat management tool halen? Met de Al Duchan X kooltjes til jij jouw hitte management naar een nog hoger niveau met het gewenste soepele teugvermogen en de dikke, volle rookwolken als einduitkomst!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
MerkAl Duchan
HerkomstDuitsland
TypeNatuurkolen
Brandtijd+/- 90 min
Gewicht1 kg
Aantal80 stuks
Dimensies25 mm diameter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Duchan X - 1 kg

  • Model: 80 stuks
  • Hookies: 6
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €6,50
  • Excl. BTW: €5,37
  • Prijs in hookies: 650