Al Fakher 68 - Cola

Al Fakher Cola - Speciaal voor de colaholics!

Al Fakher Cola vertaalt de heerlijke smaak van de populaire frisdrank naar een lekkere, sappige waterpijp tabak! De zoete smaak van cola komt perfect naar voren in deze rookbare versie en is een must-smoke voor de cola fans onder ons en daarnaast een aanrader voor iedereen die houdt van zoete smaken!  

Zoals we van Al Fakher gewend zijn is ook deze smaak van de Arabische fabrikant erg vochtig van structuur. Als gevolg gaat de tabak lekker lang mee en is deze in staat tot een reusachtige rookontwikkeling! De zoete cola creëert een spectaculair smaakfestijn in je mond en is perfect in balans; hoewel zoet is deze zoetheid zeker niet te overheersend en het resultaat is een smaak die een subtiel afgemeten cola "rush" voorschotelt.

 Kan jij een heerlijk glas verfrissende cola zeker waarderen en ben je een liefhebber van zoete shisha smaak? Probeer dan zeker eens deze Cola smaak van Al Fakher en geniet van de heerlijk, sappige cola wolken die met deze tabak gepaard gaan!


Wij raden aan om Al Fakher tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkAl Fakher
Land van productieVerenigde Arabische Emiraten
SmaakCola
StructuurExtra nat
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Fakher 68 - Cola

  • Model: Cola - 50 gram
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,90
  • Excl. BTW: €8,18
  • Prijs in hookies: 990

Beschikbare opties: