Al Fakher 28 - Cocktail

Al Fakher Cocktail - Magische mix van tropische vruchten!

Al Fakher Cocktail geeft jou een perfect op elkaar afgestemde mix van tropische vruchten! Laat jouw smaakpapillen nu optimaal genieten van dikke, exotische, zoete rookwolken tjokvol aroma!

Ook deze unieke smaak van het uit Dubai afkomstige Al Fakher is erg vochtig van structuur en gaat, als gevolg, lekker lang mee en in staat tot een reusachtige rookontwikkeling! Door de overheerlijke, tropische vruchten mix waan je jezelf al chillend op een wit zandstrand ergens in de Cariben. Deze smaak is dan ook zowel voor liefhebbers van fruitsmaken, alsook voor de avonturiers onder ons een echte aanrader!

Laat je snel verwennen door deze ultieme en originele smaakcreatie van Al Fakher en ontdek het pure genieten, zoals dit door de uitvinders van de shisha ooit bedoeld was! Dikke rookwolken...check, lange rooksessies...check, ultieme smaaksensatie...dubbelcheck!


Wij raden aan om Al Fakher tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkAl Fakher
Land van productieVerenigde Arabische Emiraten
SmaakFruitmix
StructuurExtra nat
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Fakher 28 - Cocktail

  • Model: Cocktail - 50 gram
  • Hookies: 10
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,50
  • Excl. BTW: €8,68
  • Prijs in hookies: 1050

Beschikbare opties: