Al Fakher 80 - Mojito

Al Fakher Mojito - Frisse, zoet-zure cocktail van rum, limoen en verse munt!

Al Fakher Mojito vertaalt de heerlijke smaak van de populaire Cubaanse cocktail naar een lekkere, sappige waterpijp tabak! De smaak is heerlijk verfrissend, terwijl de smaak van zoet en zuur een uitmuntend evenwicht vormt!  

Zoals we van Al Fakher gewend zijn is ook deze smaak van de Arabische fabrikant erg vochtig van structuur. Als gevolg gaat de tabak lekker lang mee en is deze in staat tot een reusachtige rookontwikkeling! Degene die de mojito wel eens gedronken heeft, weet dat de juiste combinatie van rum, limoen, rietsuiker en verse munt een overheerlijke smaaksensatie teweegbrengt in de smaakpapillen op je tong! Met Al Fakher Mojito krijg je deze smaaksensatie nu in de vorm van supersappige rookwolken die je optimaal laten genieten van iedere hijs!

Kun jij met volle teugen genieten van een vers gemaakte, originele, Cubaanse mojito dan ga je ongetwijfeld met nog grotere teugen genieten van deze mojito waterpijpsmaak van Al Fakher! Voor degenen die de mojito cocktail nog nooit geproefd hebben, is het nu de kans dit voorrecht te ervaren met deze heerlijke shisha smaak in Cuban style!


Wij raden aan om Al Fakher tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkAl Fakher
Land van productieVerenigde Arabische Emiraten
SmaakLimoen, Munt
StructuurExtra nat
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Fakher 80 - Mojito

  • Model: Mojito - 50 gram
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €9,90
  • Excl. BTW: €8,18
  • Prijs in hookies: 990

Beschikbare opties: