Al Fakher 58 - Orange Cream

Al Fakher Orange Cream - Fris-zoet-romige sinaasappel combi!

Al Fakher Orange Cream is een van de populairste smaken uit de "creamy" smaak lijn van Al Fakher! Deze superoriginele smaak proeft een beetje als een Solero Orange, een populair ijsje met een buitenkant van zoete sinaasappel en een binnenkant van romig vanille-ijs!

Ook deze unieke smaak van de uit Dubai afkomstige tabaksfabrikant is erg vochtig van structuur en gaat, als gevolg, lekker lang mee met een reusachtige rookontwikkeling als extra pluspunt! De sinaasappel creëert een fris-zoet smaakfestijn die letterlijk "afgeroomd" wordt door een super creamy vanillesensatie die de rook een lekker zachte twist geeft. 

Ervaar nu zelf hoe de overheerlijke sinaasappel wolken lekker romig over je tong rollen en geniet met volle teugen van de originele smaak die Al Fakher Orange Cream met zich meebrengt! 


Wij raden aan om Al Fakher tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkAl Fakher
Land van productieVerenigde Arabische Emiraten
SmaakSinaasappel, Vanille
StructuurExtra nat
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Fakher 58 - Orange Cream

  • Model: Orange Cream - 50 gram
  • Hookies: 10
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,50
  • Excl. BTW: €8,68
  • Prijs in hookies: 1050

Beschikbare opties: