Al Fakher 25 - Two Apples

Al Fakher Two Apples - Dé klassieker onder de waterpijp tabak!

Al Fakher is wellicht de meest gerookte shisha tabak van dit moment, waarbij Al Fakher Two Apples ongetwijfeld de meest gerookte smaak is. Deze klassieker is een absolute must voor iedere shisha liefhebber en maakt zijn reputatie ruimschoots waar! Al Fakher Two Apples heeft een natte, sappige structuur, is vol van smaak en staat garant voor dikke, grote rookwolken!

Net zoals de andere Al Fakher tabakssmaken bezit de Two Apples variant een natte structuur, waardoor deze lekker lang meegaat en in staat is tot een enorme rookproductie! Wellicht belangrijker nog is dat deze tabak door de mix van twee verschillende soorten appels en een snippertje anijs, vol is van een zoete, tikkeltje frisse smaak met meerdere lagen en daarmee ook op smaakgebied enorm hoge ogen gooit!

Ben jij een shisha liefhebber en heb je de Two Apples smaak van Al Fakher nog niet geprobeerd? Dan is dit hét moment om deze smaak van je bucket list af te vinken en zelf te ervaren waarom dit de koning onder de waterpijp tabak smaken is!


Wij raden aan om Al Fakher tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkAl Fakher
Land van productieVerenigde Arabische Emiraten
SmaakAppel
StructuurExtra nat
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Fakher 25 - Two Apples

  • Model: Two Apples - 50 gram
  • Hookies: 10
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,50
  • Excl. BTW: €8,68
  • Prijs in hookies: 1050

Beschikbare opties: