Al Fakher 39 - Watermelon Mint

Al Fakher Watermelon Mint - Fresh als een echte watermeloen!

Één van de meest populaire smaken van Al Fakher is Watermelon Mint. Dankzij een ultieme smaakcombi van zoete watermeloen en frisse munt heeft deze top variant van Al Fakher de harten van menig shisha liefhebber veroverd!

Qua samenstelling is deze Al Fakher tabak, zoals gewoonlijk, erg nat en verzadigd van smaakvolle tabakssappen. Hierdoor biedt deze lekkere watermeloen-mint tabak jou extra lange rooksessies, vol van een zoete, verrassend verfrissende smaak! Combineer de Al Fakher Watermelon Mint smaak, op een warme zomermiddag, met een echte watermeloen en een lekker koud drankje en je kunt er weer helemaal fresh tegenaan!

Al Fakher's Watermelon Mint tabak is een van onze persoonlijke favorieten en, wat ons betreft, een absolute aanrader! Mocht je deze tabak nog niet eerder gerookt hebben, laat je dan snel verrassen door de volle smaakexplosie met verfrissende twist van deze topper!


Wij raden aan om Al Fakher tabak te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Tabak info
MerkAl Fakher
Land van productieVerenigde Arabische Emiraten
SmaakWatermeloen, Munt
StructuurExtra nat
Hoeveelheid50 gram
Hoeveelheid nicotine0,05 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Fakher 39 - Watermelon Mint

  • Model: Watermelon Mint - 50 gram
  • Hookies: 10
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,50
  • Excl. BTW: €8,68
  • Prijs in hookies: 1050

Beschikbare opties: