Al Mani Kolenverhitter Compact - Rood

Al Mani Kolenverhitter Compact - De perfecte kolenverhitter voor thuis, inclusief kolenrooster!

Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Al Mani elektrische kookplaat! Deze compacte kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!

De kolenverhitter heeft een vermogen van 500 Watt en beschikt over 1 vaste warmtestand. Door het compacte formaat is deze kolenverhitter ideaal om thuis te gebruiken! Door middel van de ongeveer 90 cm lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen op het spiraalvormig verwarmingselement, waarvan de onderlinge afstand tussen de "cirkels" ongeveer 14 mm bedraagt. Binnen 10 minuten zullen de kooltjes roodgloeiend zijn en daarmee perfect geprepareerd om jou een lekkere waterpijpsessie te bezorgen!

Als extra bonus wordt de Al Mani kolenverhitter geleverd inclusief een kolenrooster dat over het verwarmingsspiraal heen gezet kan worden. Hierdoor wordt deze beschermd tegen direct contact met de kolen, waardoor de kolenverhitter uiteindelijk langer mee zal gaan!

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak? Voeg dan nu deze Al Mani kolenbrander toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze compacte kolenverhitter!

Extra Info
Aantal warmtestanden1
KleurRood
Lengte snoer90 cm
Opwarmtijd+/- 8 min
Vermogen500 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Al Mani Kolenverhitter Compact - Rood

  • Model: 500 Watt
  • Hookies: 28
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495