Menu
Your Cart

Aladin MVP 360

Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
-9 % Out Of Stock
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
Aladin MVP 360
€99,95
€109,95
Excl. BTW: €82,60
Prijs in spaarpunten: 10995
 • Voorraad: Out Of Stock
 • Hookies die je ontvangt: 218
 • Type: Gold Edition Black

Aladin MVP 360 - Compacte, edelstalen shisha van hoogwaardig niveau!

Met de Aladin MVP 360 brengt fabrikant Aladin een compacte, edelstalen waterpijp op de markt die uitblinkt in bouwkwaliteit, rookvermogen en looks! Daarnaast is de MVP 360 door zijn aantrekkelijke kostenplaatje ideaal voor de waterpijp roker die op zoek is naar een edelstalen shisha voor een betaalbare prijs!

De fundering van de Aladin MVP 360 bestaat uit een mooi gevormde, al dan niet gekleurde, transparante vaas die aan de bovenkant voorzien is van een edelstalen verbindingsstuk. Hier bovenop komt middels een kort schroefsysteem de slanke, verfijnd uitziende schacht van edelstaal, waarvan de basis voorzien is van 1 slangadapter en 1 ventiel. De bijbehorende slangaansluiting die in het uiteinde van de bijgeleverde soft-touch siliconenslang wordt geplugd, kan via een super handige slijpstuk aansluiting gemakkelijk aan de pijp bevestigd worden. Aan het andere slanguiteinde komt het eveneens bijgeleverde, creatief ontworpen, aluminium mondstuk. Doordat de schacht aan de bovenzijde eveneens voorzien is van een slijpstuk aansluiting (maat 18.8) waarin de platte kolenschaal wordt gezet, is het ook mogelijk om naar wens een molassevanger toe te voegen aan de MVP 360. Tot slot maakt een ongeglazuurde tabakskop deze complete waterpijp set helemaal af. Het eindresultaat van alle onderdelen tezamen ziet er overigens perfect uit; qua proporties, ontwerp en uitstraling heeft deze ongeveer 45 cm (met tabakskop) hoge beauty alles wat je zoekt! Het compacte formaat maakt de 360 daarnaast dé ideale hookah om mee te nemen op reis of gewoon naar je vrienden.

Zoals reeds kort aangehaald, zijn ook de rookkwaliteiten van de Aladin MVP 360 spectaculair te noemen! Door de gekozen binnenafmetingen is de airflow die de shisha voortbrengt heerlijk soepel, terwijl de smaak van de tabak door het gebruikte materiaal perfect behouden blijft in de rook. Rook is er trouwens in overvloed; deze Aladin knalt rookwolken als een ware stoomlocomotief! Doordat de pijp is uitgerust met een gesloten kamer is het uitblazen van oude rook uit de vaas een fluitje van een cent. Je bent hierdoor altijd verzekerd van vers aangezogen smaak, ideaal mocht de tabak per ongeluk een beetje verbrand zijn of als je een paar minuutjes geen hijs genomen hebt! De diffuser die zich aan de onderkant van de dompelbuis bevindt, is verschuifbaar; je kunt dus zelf bepalen of je deze wilt toepassen en zo ja, in welke mate. Houd je van het kenmerkende shisha borrelgeluid, dan schuif je de diffuser dicht. Wil je liever een iets soepelere airflow en stillere rookervaring, dan schuif je de diffuser meer open.

Wil jij een edelstalen waterpijp kopen, die lekker compact is, schitterend op tafel staat en een garantie is voor talrijke, kwalitatieve smoke-sessies en shisha genot? Voor een zeer betaalbare prijs haal je met deze Aladin MVP 360 dé ideale pijp in huis en ben je helemaal ready voor giga rookwolken boordevol smaak!

De Aladin MVP 360 waterpijp wordt geleverd met:

 • Modern vormgegeven vaas
 • Edelstalen schacht met molassevanger aansluiting (maat 18.8)
 • 1 slangadapter en -aansluiting
 • 1 ventiel
 • Edelstalen dompelbuis met regelbare diffuser
 • Platte kolenschaal
 • Stenen chimney tabakskop
 • Siliconen slang met anti-knik veer
 • Aluminium Mondstuk
 • Bijbehorende rubbers
 • Kolentang
Waterpijp info
Waterpijp merk Aladin
Materiaal schacht Edelstaal V2A
Lengte +/- 45 cm
Slangaansluitingen 1 (uitbreidbaar tot 2)
Aantal bijgeleverde slangen 1
Type slang Siliconenslang
Type tabakskop Chimney
Bevestiging vaas-schacht Schroefsysteem
Kamer type Gesloten
Diffuser Ja, regelbaar
Geschikt voor molassevanger Ja, maat 18.8
Kleur vaas Transparant - zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed