Alpaca Lerook Bowl - Orange Black

Alpaca Lerook Bowl - Kwalitatieve phunnel kop speciaal voor gebruik met een HMD!

Alle hens aan dek! De vermaarde Alpaca Bowls maken nu bij Hookaholic hun intrede in de Nederlandse en Belgische shisha-scene! Geprezen om hun kwalitatieve bouw en daaruit voortvloeiende "high quality" hittegeleiding zijn deze tabakskoppen uit de Verenigde Staten de beste die je kunt krijgen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie, betoverende looks waarmee de bowls gezegend zijn.

Iedere Alpaca Bowl is met de grootste zorg en 100% ambachtelijk gedraaid op een van de draaitafels van de Amerikaanse tabakskop-bouwers uit Californië. Doordat er hierbij gebruik is gemaakt van een speciaal samengestelde klei, die het vermogen heeft om de hitte van de kooltjes op een zo gelijkmatig mogelijke manier en in precies de juiste proportie over te dragen op de tabak in de tabakskom, beschikt elke bowl over dé perfecte eigenschap om jouw rooksessie naar torenhoge hoogte te stuwen, waarbij smaak én rook optimaal vertegenwoordigd zijn. Concreet betekent dit, dat je kunt genieten van een pure, krachtige smaak, precies zoals deze bedoeld is, met de daarbij gewenste volle, wit-grijze rookwolken. Als "final touch" is elke tabakskop voorzien van een individueel aangebrachte, kwalitatieve laag glazuur, wat de koppen gemakkelijk te reinigen maakt en ideaal voor het afwisselen van smaken. Met unieke, schitterende kleurencombi's zijn de Alpaca bowls tot slot ook visueel een zeer sterke toevoeging aan iedere waterpijp setup. 

De Alpaca Lerook Bowl is een phunnel tabakskop die goed is voor een extra grote hoeveelheid tabak van ongeveer 25-35 gram. Door het relatief diepe en brede design van de tabakskom is deze Alpaca variant goed voor een rooksessie van ruim anderhalf tot 2 uur, waarmee de kop ideaal is om samen met je vrienden te roken tijdens een relaxt avondje waterpijpen. Door de relatief brede diameter van het phunnel gat en de 4 erin aangebrachte gleufjes, schotelt de Lerook een heerlijk soepele rookervaring voor met een optimale smaak en fikse wolk-afgifte als resultaat. De tabakskop is in feite hetzelfde als de ook bij ons verkrijgbare Rook bowl, met dit verschil dat de Lerook is uitgerust met een opstaande rand voor het vastzetten van een heat management device. De Alpaca Lerook is dan ook speciaal ontworpen om optimaal te functioneren in combinatie met een Kaloud Lotus, Oduman Ignis Revo of andere heat management tool.

Ben jij op zoek naar de perfecte kop voor gebruik met een heat management device? Eentje die extra lange rooksessies combineert met een uitstekende hittegeleiding, een dito airflow, een pure smaakoverdracht en een wolkproductie van de bovenste plank? Voeg dan nu deze soepel rokende Alpaca Lerook tabakskop toe aan je shisha setup en ervaar een rooksessie eerste klas!

Inhoud: +/- 25-35 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
MerkAlpaca
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 11 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,7 cm
Hoeveelheid tabakGrote portie
Te combineren met heat management toolJa
Kleur tabakskopOranje - groen - zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Alpaca Lerook Bowl - Orange Black

  • Model: Orange Black
  • Hookies: 33
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €33,95
  • Excl. BTW: €28,06
  • Prijs in hookies: 3395

Beschikbare opties: