Out Of Stock Alpaca Symphony Bowl - Peach Unicorn

Alpaca Symphony Bowl - Optimaal genieten van een rooksessie zonder "foil drag"!

Alle hens aan dek! De vermaarde Alpaca Bowls maken nu bij Hookaholic hun intrede in de Nederlandse en Belgische shisha-scene! Geprezen om hun kwalitatieve bouw en daaruit voortvloeiende "high quality" hittegeleiding zijn deze tabakskoppen uit de Verenigde Staten de beste die je kunt krijgen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie, betoverende looks waarmee de bowls gezegend zijn.

Iedere Alpaca Bowl is met de grootste zorg en 100% ambachtelijk gedraaid op een van de draaitafels van de Amerikaanse tabakskop-bouwers uit Californië. Doordat er hierbij gebruik is gemaakt van een speciaal samengestelde klei, die het vermogen heeft om de hitte van de kooltjes op een zo gelijkmatig mogelijke manier en in precies de juiste proportie over te dragen op de tabak in de tabakskom, beschikt elke bowl over dé perfecte eigenschap om jouw rooksessie naar torenhoge hoogte te stuwen, waarbij smaak én rook optimaal vertegenwoordigd zijn. Concreet betekent dit, dat je kunt genieten van een pure, krachtige smaak, precies zoals deze bedoeld is, met de daarbij gewenste volle, wit-grijze rookwolken. Als "final touch" is elke tabakskop voorzien van een individueel aangebrachte, kwalitatieve laag glazuur, wat de koppen gemakkelijk te reinigen maakt en ideaal voor het afwisselen van smaken. Met unieke, schitterende kleurencombi's zijn de Alpaca bowls tot slot ook visueel een zeer sterke toevoeging aan iedere waterpijp setup. 

De Alpaca Symphony Bowl is een phunnel tabakskop die goed is voor een gemiddelde hoeveelheid tabak van ongeveer 15-20 gram. Door het tabaksbesparende design is deze Alpaca variant goed voor een rooksessie van ruim 1 uur, waarmee de kop eigenlijk ideaal is voor degene die alleen rookt of met zijn tweeën. Door de relatief brede diameter van het phunnel gat schotelt de Symphony een heerlijk soepele rookervaring voor, waarbij de aanwezigheid van een "foil bridge", een dun bruggetje over het phunnel gat, voorkomt dat de folie bij te hard inhaleren het gat blokkeert, doordat deze naar onder gezogen wordt. Zo wordt de zogenaamde "foil drag" voorkomen en ben je altijd gegarandeerd van een lekker vloeiende airflow.

Ben jij op zoek naar de perfecte kop voor een rooksessie van ruim één uur, die effectief omgaat met je tabak waardoor er geen verspilling optreedt? Eentje die in een uitstekende hittegeleiding voorziet, waardoor de smaak en wolkcapaciteit van je tabak tot zijn volste recht komt? Voeg dan nu deze soepel rokende, mooi gevormde Alpaca Symphony tabakskop toe aan je shisha setup en ervaar een rooksessie eerste klas!

Inhoud: +/- 15-20 gram


Doordat de verschillende tabakskoppen individueel en met de hand afgewerkt zijn, ziet geen tabakskop er precies hetzelfde uit en is de afgebeelde productfoto dan ook een weergave van hoe elk type tabakskop er ongeveer uitziet. 

Bowl info
MerkAlpaca
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 11 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,7 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolNee
Kleur tabakskopRoze - rood - blauw

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Alpaca Symphony Bowl - Peach Unicorn

  • Model: Peach Unicorn
  • Hookies: 33
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €33,95
  • Excl. BTW: €28,06
  • Prijs in hookies: 3395

Beschikbare opties: