Menu
Your Cart

Apple on Top Provost

Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Out Of Stock
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
Apple on Top Provost
€34,95
Excl. BTW: €28,88
Prijs in spaarpunten: 3495
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 34
  • Type: II

Apple on Top Provost II - Dé tool om je hitte perfect te reguleren!

Vermaard onder de kenners en geprezen om zijn goede hitte management eigenschappen... de Apple on Top Provost! De tweede, verbeterde versie is nu exclusief verkrijgbaar bij Hookaholic, tot groot genoegen van de shisha fanaten onder ons!

Gemaakt van roestvrij staal bestaat de Provost uit een soort van bakje met gaatjes, dat je bovenop de aluminium folie plaats dat op de tabakskop zit. Hier komen vervolgens de kooltjes in te liggen, die dan weer afgedekt kunnen worden door de eveneens van roestvrij staal gemaakte deksel. Aan de bovenkant is de deksel voorzien van gaten die je door te draaien meer open of juist meer dicht kunt maken om de hitte die van de kooltjes op de tabak wordt afgegeven te reguleren. Wil je méér hitte, dan doe je de gaten meer dicht, wil je minder hitte, dan zet je de gaten meer open, of haal je zelfs de hele deksel er vanaf. Kenmerkend voor de Apple on Top Provost zijn de 2 groene, siliconen handvatjes in de vorm van een appelblaadje, waarmee je de tool kunt optillen en de deksel kunt draaien.

Bovenstaande geeft een idee hoe de Provost 2 is opgebouwd en functioneert, maar wat is nu de reden van de grote populariteit van deze HMD bij de echte kenners? De eerste reden, en eigenlijk de belangrijkste, is de functionaliteit van de Provost; gemaakt om de hitte optimaal te reguleren is dit ook precies waar de tool in uitblinkt. Waar het bij roken met folie vaker moeilijk is om de hitte te managen, wordt dit probleem met de Provost opgelost. Doordat de tool bovenop de folie komt te staan, wordt de hitte gelijkmatig verdeeld over de onderkant en daarmee ook op de tabak. Verbrande tabak wordt hierdoor voorkomen, terwijl de juiste hoeveelheid hitte met de deksel afgesteld kan worden. Dit komt de smaak- en rookervaring natuurlijk zwaar ten goede. Ten tweede doet de HMD ook dienst als windvanger, wat natuurlijk erg handig is als je buiten in de tuin wilt genieten van je waterpijp. Door het dekseltje op de kooltjes te zetten, kan er geen wind bij de kolen komen, waardoor deze langer meegaan en er geen as eraf kan waaien. Last but not least heeft de tool ook een visuele functie, doordat deze erg catchy en professioneel staat boven op je tabakskop. Met de Apple on Top Provost II ziet jouw hookah uitrusting er opeens een stuk completer en professioneler uit!

Rook jij graag je favoriete tabak met aluminium folie, maar vind je het moeilijk om de juiste mate van hitte over te brengen op je tabak en heb je daardoor vaak last van bijvoorbeeld verbrande smaak? Met de Apple on Top Provost II haal je de oplossing in huis voor dit probleem! Belabberd hitte management is voorgoed verleden tijd met deze iconische HMD uit Amerika, terwijl deze ook nog eens visueel jouw hookah setup naar een hoger niveau tilt!

De voordelen op een rijtje:

  • optimaal de hitte op de tabak reguleren
  • betere smaakervaring; géén verbrande smaak meer
  • doet tevens dienst als windvanger
  • kooltjes gaan langer mee
  • professionele uitstraling
Relevante maten:

Diameter onderkant Provost II: +/- 6,5 cmDe Apple on Top Provost II moet altijd gebruikt worden in combinatie met aluminium folie!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed