Black Coco's Rects20 - 1 kg

Black Coco's - Kleinere blokjes, ideaal voor Chimney, Lotus en Ignis!

Wil je een lekkere, soepele rookervaring en ben je op zoek naar kooltjes die optimaal presteren, maar iets platter zijn van formaat? De Black Coco's Rects20 natuurkooltjes geven jou een waterpijp sessie om van te watertanden, en passen perfect op een tabakskop met folie of in een heat management tool!

De "rects20" waterpijp kooltjes van Black Coco's zijn qua prestaties vergelijkbaar met de normale variant, met het verschil dat de blokjes, met 26 x 26 x 20 mm, 6 mm platter zijn van formaat. De kooltjes bevatten een hoog koolgehalte, zijn in staat tot een zeer goede hitte ontwikkeling en gaan lekker lang mee! Verder geven ze géén smaak af waardoor er optimaal genoten kan worden van de pure smaak van jouw favoriete tabak! Tel bij deze voordelen op, dat de kooltjes zéér weinig as produceren en zeer voordelig geprijsd zijn, en je weet waarom deze kooltjes zo populair zijn! 

De Black Coco's Rects20 waterpijp kooltjes zijn een zuiver natuurproduct en bestaan volledig uit verkoolde en verpulverde kokosnootschil. De blokjes zijn door hun kleinere formaat uitermate geschikt voor gebruik met "folie" tabakskoppen (doordat ze iets minder warmte afgeven en daardoor er een kleinere kans is op verbranding van de tabak) en heat management tools als de Kaloud Lotus en de Oduman Ignis. Hoewel ze, door de geringere afmeting, relatief gezien iets minder hitte afgeven als de reguliere variant, wordt dit in combinatie met een heat management device (HMD) ruimschoots rechtgetrokken! De kooltjes leveren daardoor dezelfde prestaties, gaan net zo lang mee en, als extra voordeel, komen in meer stuks voor hetzelfde gewicht! 


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
MerkBlack Coco's
HerkomstDuitsland
TypeNatuurkolen
Brandtijd+/- 90 min
Gewicht1 kg
Aantal80 stuks
Dimensies26 x 26 x 20 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Black Coco's Rects20 - 1 kg

  • Model: Boxed - 26 x 26 x 20
  • Hookies: 6
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €6,95
  • Excl. BTW: €5,74
  • Prijs in hookies: 695