Black Heat - Elektrische Kookplaat

Black Heat - Hete kooltjes in een paar minuten!

Natuurkooltjes verhitten ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Black Heat elektrische kookplaat! Deze kolenverhitter zorgt ervoor dat jouw kooltjes supersnel klaar zijn voor gebruik!

De Black Heat heeft een vermogen van 1000 Watt en beschikt over vijf verwarmingsstanden. Door middel van de ongeveer 140 cm lange stroomkabel is hij aan te sluiten op een regulier stopcontact en daardoor gemakkelijk te gebruiken op de door jou gewenste plek. Het verhitten van de kooltjes gebeurt door deze te plaatsen op het spiraalvormig verwarmingselement, waarvan de onderlinge afstand tussen de "cirkels" ongeveer 13 mm bedraagt. Binnen 10 minuten zullen de kooltjes roodgloeiend zijn en daarmee perfect geprepareerd om jou een lekkere waterpijpsessie te bezorgen!

Ben jij het zat om je fornuis elke keer te moeten schoonmaken na het verhitten van je natuurkooltjes? Wil je echter wel genieten van een lange rook sessie met optimale smaak? Voeg dan nu deze Black Heat elektrische kookplaat toe aan jouw shisha uitrusting en ervaar het gemak van deze handige accessoire! De Black Heat kolenbrander wordt geleverd inclusief kolenrooster en kolentang!

Extra Info
Aantal warmtestanden5
KleurZwart
Lengte snoer140 cm
Opwarmtijd+/- 7 min
Vermogen1000 Watt

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Black Heat - Elektrische Kookplaat

  • Model: 1000 Watt - Zwart
  • Hookies: 24
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62
  • Prijs in hookies: 2495