Sale Brohood Phunnel FckU Classic

Brohood Phunnel FckU Classic - Strakke, vrij diepe phunnel bowl!

De FckU Classic tabakskop van Brohood is een vrij diepe tabakskop waarbij zowel de opmerkelijke naam als het hippe design eigenlijk hetzelfde thema hebben... 100% coolness. De tabakskop kan gebruikt worden met zowel tabak als steam stones.

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevindt in het midden van de tabakskop. Bij deze Brohood FckU bowl is dit gat relatief groot, waardoor er een super soepele airflow ontstaat. Daarnaast kenmerkt het creatieve, hippe design zich door een vrij diepe kom, waardoor de tabakskop perfect voldoet voor de shisha fanaten die houden van lekker lange, relaxte rooksessies!  

Door zijn perfect gedimensioneerde vorm en kwalitatieve materiaal biedt de FckU bowl een perfect hitte management. Dit zorgt ervoor dat jij minder moeite hoeft te doen om genoeg hitte te genereren voor het creëren van de gewenste dikke rookwolken. De +/- 11 cm hoge tabakskop is daarnaast voorzien van een laag glazuur. Hierdoor is de tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah. 

Wil jij jouw shisha setup uitbreiden met een strak uitziende, phunnel tabakskop die in staat is tot grootse rookwolken, een super soepele airflow en extra lange rooksessies? Scoor dan nu deze stoere tabakskop van Brohood en smoke jouw shisha als een echte king!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Brohood Phunnel FckU Classic

  • Model: Apple
  • Hookies: 14
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,95
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36
  • Prijs in hookies: 1495

Beschikbare opties: