Out Of Stock Colonial Chimney Tabakskop

Colonial Chimney Tabakskop - Perfecte hittegeleiding voor super soepele airflow!

De Colonial Chimney Tabakskop is een verbeterde versie van de standaard Chimney tabakskop. Ook deze tabakskop is uitgerust met de kenmerkende "schoorsteen" en is ideaal voor het reguleren van de hitte in de tabakskop.

Het geavanceerde design van deze Colonial Badcha bowl bestaat, net als de standaard versie, in feite uit 2 delen. Het onderste deel is een ongeglazuurde tabakskop met 5 gaatjes in de bodem waardoor de rook zijn weg vindt naar de stang. Hierboven bevindt zich de metalen Chimney constructie.  Deze bestaat op zijn beurt weer uit 3 losse onderdelen, het kapje dat over de tabakskop geklemd wordt, de schoorsteen zelf, en het rooster waarop de waterpijp kooltjes geplaatst worden. Deze drie kunnen gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden middels een schroefsysteem. 

Één van de voordelen van deze zogenaamde Badcha bowl is dat je géén aluminium folie meer nodig hebt. De waterpijp kooltjes worden geplaatst op het metalen rooster, dat de warmte tegelijkertijd gelijkmatig verdeeld, waardoor je de kooltjes niet meer hoeft te verplaatsen tijdens je sessie. De schoorsteen zelf zorgt ervoor dat de hitte binnenin de tabakskop afgevoerd wordt, zodat deze niet te heet wordt en je tabak dus minder snel zal verbranden. Dit betekent dat je langere rooksessies hebt met exact dezelfde hoeveelheid tabak!

Het grote verschil met de standaard Chimney bowl zit hem in een verbeterde bouw van de ongeglazuurde kop en het metalen opzetstuk. De kop van de Colonial versie heeft een betere bouwkwaliteit en voelt zwaarder en massiever aan. Als gevolg is de kop een stuk steviger en nog beter in staat om de hitte op een optimale manier te geleiden! Dit laatste geldt ook voor het metalen opzetstuk; doordat deze vervaardigd is uit metaal met extra hittegeleidende eigenschappen, zorgt deze voor een nog betere overdracht van de hitte op de tabak en daarmee een nog betere en vloeiendere rookervaring!

De Colonial tabakskop is te gebruiken op vrijwel iedere hookah! Zorg wel dat je de kop na iedere rookbeurt even goed schoonmaakt. Vooral door het ongeglazuurde design is dit een vereiste om de smaakzuiverheid van iedere rooksessie optimaal te houden. 

Wil jij geen gedoe meer met aluminium folie en lijkt het jouw relaxed om langdurig te genieten van je waterpijp, zonder dat je de shisha kooltjes moet verplaatsen voor constante dikke rookwolken? Probeer dan nu deze Colonial chimney tabakskop en ervaar de voordelen van dit vernieuwende product!

In het kort:

 • géén aluminium folie meer nodig
 • géén kooltjes meer verplaatsen tijdens het roken
 • langere rooksessies met dezelfde hoeveelheid tabak
 • geüpgrade tabakskop vergeleken met de standaard versie
 • extra hitte geleidende eigenschappen voor een nog beter rookresultaat

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Colonial Chimney Tabakskop

 • Model: Colonial
 • Hookies: 17
 • Beschikbaarheid: Out Of Stock
 • €17,95
 • Excl. BTW: €14,83
 • Prijs in hookies: 1795

Beschikbare opties: