Tom Coco Diamond - 54 stuks

Tom Cococha Diamond - Hoge kwaliteit natuurkooltjes in compact formaat!

Wil je enorme rookwolken produceren en optimaal genieten van een lekker avondje shisha roken? Deze Tom Cococha Diamond natuurkooltjes geven precies de juiste hoeveelheid hitte af voor een langdurige en soepele waterpijp sessie, zonder daarbij de tabak smaak te beïnvloeden!

Naast de al bestaande varianten natuurkooltjes, heeft Tom Cococha nu deze kwalitatief hoogwaardige Diamond kooltjes op de markt gebracht. Dit om te voldoen aan de steeds hogere eisen die de waterpijp roker stelt aan de prestaties van zijn shisha uitrusting. Deze Diamond waterpijp kooltjes worden nog heter en gaan nog langer mee! Daarnaast produceren ze ongeveer 80% minder as!

De Tom Cococha Diamond waterpijp kooltjes zijn een zuiver natuurproduct en bestaan volledig uit verkoolde en verpulverde kokosnootschil. De blokjes van  22 x 22 x 22 mm worden met de hand gesneden en in een schone en stofvrije omgeving verpakt. Resultaat is een superzuiver natuurlijk product, dat jouw waterpijp sessie naar een nog hoger niveau tilt!


Voor een optimale rookbelevenis is het aan te raden de waterpijp kooltjes gelijkmatig te verhitten, totdat elke zijde roodgloeiend is, alvorens deze op de tabakskop te plaatsen. Voor het verhitten raden wij het gebruik van een elektrische kookplaat aan.

Kool specificatie
MerkTom Cococha
HerkomstDuitsland
TypeNatuurkolen
Brandtijd+/- 120 min
Gewicht+/- 0,5 kg
Aantal54 stuks
Dimensies22 x 22 x 22 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tom Coco Diamond - 54 stuks

  • Model: 22 x 22 x 22
  • Hookies: 6
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €6,95
  • Excl. BTW: €5,74
  • Prijs in hookies: 695