Menu
Your Cart

Diamonds Smoke Black Karma - Black Nana

Diamonds Smoke Black Karma - Black Nana
-27 %
Diamonds Smoke Black Karma - Black Nana
€10,95
€14,95
Excl. BTW: €9,05
Prijs in spaarpunten: 1095
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 20
  • Type: 250 gram

Diamonds Smoke Black Karma - Black Nana smaak maar dan zónder nicotine!

Diamonds Smoke steam stones zijn de eerste stoomsteentjes op basis van een speciaal gepatenteerd recept dat de rookervaring véél intenser en langer van duur maakt! 

De vloeistof die in de stones verwerkt zit, heeft een veel dikkere samenstelling dan normaal, waardoor de smaak veel sterker wordt overgebracht op je tong. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het smaak-sap langer behouden blijft in je tabakskop en niet zo gemakkelijk kan wegsijpelen via de gaten in je tabakskop. Het resultaat hiervan is dat je veel langer kunt genieten van een volle, intense smaak gedurende je sessie in vergelijking met andere steam stones die al langer op de markt te krijgen zijn.

Diamonds Smoke Black Karma is één van de meest gewilde smaken uit de stal van de steam stone fabrikant! Gebaseerd op de populaire waterpijp tabak "Black Nana" brengt deze variant een overheerlijke smaakmelange van zwarte druiven en munt naar jouw waterpijp toe. Voor de liefhebbers van druif is deze smaak het absolute summum van genot!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Herbal tabak specificatie
Merk Diamonds Smoke
Herkomst Duitsland
Smaak Zwarte druiven, Munt
Structuur Steentjes met vocht
Hoeveelheid 250 gram
Hoeveelheid nicotine 0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed