New Sale Diamonds Smoke Cactuz Fresh - Ice Kaktuz

Diamonds Smoke Cactuz Fresh - Ice Kaktuz smaak maar dan zónder nicotine!

Diamonds Smoke steam stones zijn de eerste stoomsteentjes op basis van een speciaal gepatenteerd recept dat de rookervaring véél intenser en langer van duur maakt! 

De vloeistof die in de stones verwerkt zit, heeft een veel dikkere samenstelling dan normaal, waardoor de smaak veel sterker wordt overgebracht op je tong. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het smaak-sap langer behouden blijft in je tabakskop en niet zo gemakkelijk kan wegsijpelen via de gaten in je tabakskop. Het resultaat hiervan is dat je veel langer kunt genieten van een volle, intense smaak gedurende je sessie in vergelijking met andere steam stones die al langer op de markt te krijgen zijn.

Diamonds Smoke Cactuz Fresh is één van de meest gewilde smaken uit de stal van de steam stone fabrikant! Gebaseerd op de populaire waterpijp tabak "Ice Kaktuz" brengt deze variant een zoet-frisse smaakcombi van cactusvijg en menthol naar jouw waterpijp toe. Fans van de waterpijp tabak variant moeten deze steam stone versie sowieso eens proberen! Ook voor degenen die de smaak nog niet kennen, is dit een verrassing ala fresh, die een absolute verrijking gaat zijn van jouw shisha carrière!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Herbal tabak specificatie
MerkDiamonds Smoke
HerkomstDuitsland
SmaakCactusvijg, Menthol
StructuurSteentjes met vocht
Hoeveelheid250 gram
Hoeveelheid nicotine0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Diamonds Smoke Cactuz Fresh - Ice Kaktuz

  • Model: 250 gram
  • Hookies: 20
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,95
  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05
  • Prijs in hookies: 1095