Menu
Your Cart

Diamonds Smoke Kolomo Lmd - Moloko

Diamonds Smoke Kolomo Lmd - Moloko
-27 % Out Of Stock
Diamonds Smoke Kolomo Lmd - Moloko
€10,95
€14,95
Excl. BTW: €9,05
Prijs in spaarpunten: 1095
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 20
  • Type: 250 gram

Diamonds Smoke Kolomo Lmd - Moloko smaak maar dan zónder nicotine!

Diamonds Smoke steam stones zijn de eerste stoomsteentjes op basis van een speciaal gepatenteerd recept dat de rookervaring véél intenser en langer van duur maakt! 

De vloeistof die in de stones verwerkt zit, heeft een veel dikkere samenstelling dan normaal, waardoor de smaak veel sterker wordt overgebracht op je tong. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het smaak-sap langer behouden blijft in je tabakskop en niet zo gemakkelijk kan wegsijpelen via de gaten in je tabakskop. Het resultaat hiervan is dat je veel langer kunt genieten van een volle, intense smaak gedurende je sessie in vergelijking met andere steam stones die al langer op de markt te krijgen zijn.

Diamonds Smoke Kolomo Lmd is één van de meest gewilde smaken uit de stal van de steam stone fabrikant! Gebaseerd op de populaire frisdrank en waterpijp tabak "Moloko" brengt deze variant een zeer verfrissende smaakmelange van citroen, vlierbes en gember naar jouw waterpijp toe. Voor de mensen die toe zijn aan een verfrissing, die ook nog eens heerlijk van smaak is, is dit dé perfecte mix!


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Herbal tabak specificatie
Merk Diamonds Smoke
Herkomst Duitsland
Smaak Citroen, Vlierbes, Gember
Structuur Steentjes met vocht
Hoeveelheid 250 gram
Hoeveelheid nicotine 0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed