Menu
Your Cart

Diamonds Smoke Raffa & Co - Coconut and white chocolate

Diamonds Smoke Raffa & Co - Coconut and white chocolate
-27 % Out Of Stock
Diamonds Smoke Raffa & Co - Coconut and white chocolate
€10,95
€14,95
Excl. BTW: €9,05
Prijs in spaarpunten: 1095
  • Voorraad: Out Of Stock
  • Hookies die je ontvangt: 20
  • Type: 250 gram

Diamonds Smoke Raffa & Co - Kokosnoot en witte chocolade mix zónder nicotine!

Diamonds Smoke steam stones zijn de eerste stoomsteentjes op basis van een speciaal gepatenteerd recept dat de rookervaring véél intenser en langer van duur maakt! 

De vloeistof die in de stones verwerkt zit, heeft een veel dikkere samenstelling dan normaal, waardoor de smaak veel sterker wordt overgebracht op je tong. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het smaak-sap langer behouden blijft in je tabakskop en niet zo gemakkelijk kan wegsijpelen via de gaten in je tabakskop. Het resultaat hiervan is dat je veel langer kunt genieten van een volle, intense smaak gedurende je sessie in vergelijking met andere steam stones die al langer op de markt te krijgen zijn.

Diamonds Smoke Raffa & Co is één van de meest originele creaties van de hand van de meesterbrouwers van Diamonds Smoke! De verkwikkende smaak van vers geplukte kokos wordt vergezeld van een heerlijk zoete, ambachtelijke witte chocolade melange. Het geheel zorgt voor een waar smaakgenot in je mond, dat de smaakzintuigen uit hun dak laat gaan van extase! 


Wij raden aan om steam stones te roken in combinatie met een phunnel of vortex tabakskop. Hierdoor blijven de tabakssappen behouden in de tabakskop, waardoor jij optimaal kunt genieten van de volle smaak van deze tabak!

Herbal tabak specificatie
Merk Diamonds Smoke
Herkomst Duitsland
Smaak Kokos, Witte chocolade
Structuur Steentjes met vocht
Hoeveelheid 250 gram
Hoeveelheid nicotine 0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed