Sale Out Of Stock Dschinni Baba - Spider Sky

Dschinni Baba - Shisha kanon van maar liefst 80 cm met glazen schacht!

Hou jij van groot en wil je een echt kanon van een shisha kopen? Check dan nu de Dschinni Baba die al jouw dromen laat uitkomen! Met een totale hoogte van 80 cm en een brede schacht van extra dik glas ziet deze waterpijp er precies uit zoals die rookt; fenomenaal!

De Dschinni Baba is perfect voor de waterpijp liefhebber die zowel een eyecatcher wil halen voor in huis, als ook een spectaculair goede shisha wilt aanschaffen die uitblinkt in bouwkwaliteit en rookvermogen. De breed uitlopende, handgeblazen vaas is gemaakt van het extra sterke borosilicaatglas en vormt de indrukwekkende basis van dit rookkanon. Afhankelijk van het type is de vaas voorzien van verschillende, sierlijk gevormde, reliëf patronen en daarnaast verkrijgbaar in meerdere kleuren. Aan de bovenkant wordt de vaas, via een soepel lopend schroefsysteem, afgesloten door een schitterende, edelstalen schachtbasis. Deze is standaard uitgerust met maar liefst 4 slangadapters en bijbehorende aansluitingen, die volkomen rookdicht in elkaar geschoven worden middels een 18.8 slijpstuk verbinding. Je kunt de Baba dus al meteen roken met maar liefst 4 slangen tegelijk! Doordat de adapters allemaal uitgerust zijn met een balletje, kun je natuurlijk ook probleemloos roken met maar 1, 2 of 3 slangen, zonder dat je de slang van een ander hoeft dicht te houden tijdens het nemen van een teug. Via een tweede slijpstuk verbinding (maat 29.2) wordt de exclusieve, mooi gevormde glazen schacht gemakkelijk in de schachtbasis geschoven. Versierd met een perfect matchend reliëf met de vaas ziet het geheel er picobello uit, waarbij de platte edelstalen kolenschaal de kers op de taart vormt! Doordat de bovenkant van de glazen schacht en de kolenschaal eveneens aan elkaar verbonden zijn via een handige slijpstuk verbinding kan de Baba naar wens uitgebreid worden met een molassevanger; let hierbij wel even op dat de maat alhier 24.4 is (en dus niet de veel voorkomende 18.8 maat!).

Naast het imposante uiterlijk dat de Baba rijk is, zijn ook de rookprestaties van deze wolkmachine indrukwekkend! Doordat de Baba is ontworpen met extra brede inwendige diameters, zweeft de rook super gemakkelijk door de waterpijp heen en hoef je dus niet veel moeite te doen om dikke, volle wolken te genereren. De edelstalen dompelbuis is daarnaast voorzien van een afschroefbare diffuser, die de rookgeleiding nog soepeler maakt. Eindresultaat is een rookervaring van topniveau, waarbij de smaak door de gebruikte materialen optimaal aanwezig is! Tot slot zijn er bij de Baba 2 verschillende maten tabakskop adapters inbegrepen. Zo is het mogelijk een grote variatie aan tabakskoppen te gebruiken met de Baba en vind je altijd wel de perfect bijpassende bowl!

Wil jij een grote waterpijp kopen waarmee je de blits maakt bij je vrienden? Eentje die je tevens kan roken met meerdere slangen tegelijk, zodat jij en je matties allemaal kunnen genieten van dezelfde pijp? Dan is de Dschinni Baba shisha de ideale aanwinst voor jou! Een indrukwekkend uiterlijk wordt aangevuld met een kwalitatieve bouw en grootste rookcapaciteit tot de geweldige hookah die de Baba is! Met deze gigant haal je een waar shisha festijn in huis!

De Dschinni Baba waterpijp wordt geleverd met:

 • Baba vaas van borosilicaatglas
 • Dompelbuis
 • Afschroefbare diffuser
 • Base van roestvrij edelstaal
 • 4 slangadapters
 • 4 slangaansluitingen
 • Brede schacht van extra dik glas
 • Platte kolenschaal
 • 2 tabakskopadapters 

Let op: De Dschinni Baba wordt geleverd zónder slang en tabakskop!

   Waterpijp info
   Waterpijp merkDschinni
   Materiaal schachtEdelstaal V2A (goudkleur), borosilicaatglas
   Lengte+/- 80 cm
   Slangaansluitingen4
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtSchroefsysteem
   Kamer typeOpen
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 24.4
   Kleur vaasTransparant - blauw

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Dschinni Baba - Spider Sky

   • Model: Spider Sky
   • Hookies: 159
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €169,95
   • €159,95
   • Excl. BTW: €132,19
   • Prijs in hookies: 15995

   Beschikbare opties: