Sale Out Of Stock Dschinni Phunnel Tabakskop Moon Dust

Dschinni Tabakskop Moon Dust - Hippe, stijlvolle phunnel bowl!

De Dschinni Tabakskop Moon Dust is een stijlvol ontworpen phunnel bowl die uitblinkt in zowel uiterlijk als prestaties! De tabakskop is vooral geschikt voor gebruik met tabak.

Phunnel tabakskoppen worden gekenmerkt door het hebben van slechts één gat dat zich bevindt in het midden van de tabakskop. Bij de Moon Dust tabakskop van Dschinni is dit gat van gemiddelde grootte, waardoor er een relaxte, soepele airflow ontstaat. Daarnaast kenmerkt het creatieve, hippe design zich door een tamelijk ondiepe kom, wat een tabaks besparend effect oplevert en er dus voor zorgt dat jij minder tabak hoeft te gebruiken voor hetzelfde resultaat!  

Door zijn bijzondere vorm en materiaal biedt de Moon Dust bowl een perfect hitte management. Dit zorgt ervoor dat jij minder moeite hoeft te doen om genoeg hitte te genereren voor het creëren van de gewenste dikke rookwolken. De 10,5 cm hoge tabakskop is daarnaast voorzien van een laag glazuur. Hierdoor is de tabakskop goed schoon te maken en geschikt voor het gebruik met verschillende soorten tabak. In combinatie met een tabakskop rubbertje is de kop te gebruiken op vrijwel iedere hookah. 

Wil jij jouw shisha setup uitbreiden met een schitterend uitziende phunnel tabakskop die in staat is tot grootse prestaties (rookwolken)? Scoor dan nu dit juweeltje van Dschinni en maak de blits bij jouw shisha kameraden!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni Phunnel Tabakskop Moon Dust

  • Model: Moon Dust
  • Hookies: 9
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €14,95
  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22
  • Prijs in hookies: 995

Beschikbare opties: