Out Of Stock Dschinni Zeus

Dschinni Zeus - Goddelijke, phunnel tabakskop van borosilicaatglas!

De Dschinni Zeus is een exclusieve phunnel tabakskop gemaakt van super kwalitatief, helder glas. De bowl is vernoemd naar de Griekse Oppergod Zeus en dat is niet voor niets! De spectaculaire tabakskop blinkt 100% uit in looks en prestaties!

Zoals elke phunnel bowl is ook de Dschinni Zeus voorzien van slechts één gat in het midden van de tabakskop. Hierdoor biedt de hippe tabakskop, waarvan het design is gebaseerd op een pilaar van een Griekse tempel, dezelfde voordelen als iedere phunnel kop dat doet, waaronder een super soepele airflow en een nog betere smaakbeleving! Door het gebruikte materiaal waarvan de Zeus gemaakt is, heeft deze tabakskop echter nog een paar extra voordelen...

Het volledig glazen design van de ongeveer 11 cm hoge Dschinni Zeus is compleet vervaardigd uit zogenaamd borosilicaatglas. Deze glassoort wordt veel gebruikt in laboratoria dankzij de hoge kwaliteitskenmerken die het bezit. Het glas heeft een langere levensduur dan de meeste andere glassoorten en is 100% hittebestendig. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat de Zeus zelf weinig tot geen hitte opneemt, in tegenstelling tot de normale tabakskoppen vervaardigd uit klei. Hierdoor wordt de hitte uit de kooltjes maximaal benut voor de verhitting van de tabak. Voordeel hiervan is dat de tabak niet zo snel verbrand, er minder tabak per sessie hoeft gebruik te worden, de tabak langer meegaat en een betere smaakbeleving ontstaat! 

Bij het samenstellen van de perfecte shisha hoort natuurlijk ook een spectaculaire tabakskop die in staat is tot grootse prestaties! Met de Dschinni Zeus haal je een absolute topper in huis die zowel op het gebied van uiterlijk als op het gebied van prestaties super hoge ogen gooit! Voeg dan ook nu deze fraaie, glazen, goddelijke, phunnel tabakskop toe aan jou shisha uitrusting!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Dschinni Zeus

  • Model: Zeus
  • Hookies: 17
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €17,95
  • Excl. BTW: €14,83
  • Prijs in hookies: 1795

Beschikbare opties: