Out Of Stock Egyptische Tabakskop

Klassieke Egyptische Tabakskop - Handwerk uit de Nijl!

De standaard Egyptische tabakskop is wellicht de meest gebruikte kop ter wereld! Dit natuurlijk niet zonder reden... Dit traditionele, handgemaakte staaltje vakmanschap is al eeuwenoud en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend!

Het feit dat deze classic nog steeds geldt als de meest gebruikte tabakskop wereldwijd, bewijst dat deze topper, zowel functioneel als qua bouw, van een ongekend hoog niveau is! De Egyptische tabakskop is met de hand vervaardigd uit klei afkomstig van de Nijl. Na het in vorm brengen van de klei, wordt deze gebakken en voorzien van een laag glazuur, waaraan deze tabakskop zijn hardheid en glanzende oppervlak te danken heeft. Hij kan gebruikt worden in combinatie met vrijwel iedere (traditionele) waterpijp en wordt in veel gevallen dan ook standaard bijgeleverd bij de aankoop van een hookah.

De klassieke Egyptische tabakskop is schotel-/komvormig. De gaten waar de rook doorheen gaat, zijn vervaardigd in de bodem van de kom. Dit zorgt ervoor dat de tabakssappen doorgaans zullen "doorlekken" naar het water dat zich in de vaas bevindt. Mocht je dit liever niet hebben, dan kun je beter kiezen voor een Vortex of Phunnel tabakskop.

Wil jij ervaren hoe het is om een tabakskop te gebruiken, die al eeuwenlang geldt als de meest gebruikte kop ter wereld? Schaf dan nu een klassieke Egyptische tabakskop aan en smoke jouw shisha als een echte Farao!


Let op: Dit product is handgemaakt en kan als gevolg hiervan krasjes en andere oneffenheden bevatten. Tevens kan het geleverde product hierdoor licht afwijken van de getoonde foto's. Dit gegeven kan het beste gezien worden als iets wat hoort bij de "charme" van een authentiek, handgemaakt product en doet absoluut niets af aan de kwaliteit hiervan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Egyptische Tabakskop

  • Model: Egypt
  • Hookies: 4
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €4,95
  • Excl. BTW: €4,09
  • Prijs in hookies: 495

Beschikbare opties: