Black Friday Weekend! Bespaar tot 25% korting op waterpijpen, steam stones en accessoires!

Hookah Crème

De steeds populairder wordende hookah crème biedt een alternatieve manier van shisha roken zónder nicotine, teer en andere schadelijke tabaksstoffen, maar mét behoud van smaak en wellicht zelfs nóg dikkere en vollere rookwolken!


Hookah crème, ook wel hookah cream of waterpijp pasta genoemd, bestaat uit een met smaak geconcentreerde, crème-achtige vloeistof die bij verhitting transformeert tot gigantische dampwolken vol van smaak. Dit betekent dat je in feite geen echte rook inademt met de daarbij horende schadelijke tabaksstoffen, zoals bij de verbranding van tabak, maar een vorm van damp inhaleert, die verrijkt is met de meest smaakvolle aroma's!


De shisha pasta wordt in de tabakskop, bij voorkeur in combinatie met een phunnel bowl, aangebracht door deze uit te smeren over de bodem van de kom. Een groot voordeel van hookah crème, bijvoorbeeld ten opzichte van steam stones, is dat deze naast het roken in pure vorm, eventueel ook gerookt kan worden in combinatie met tabak. Dit kan door de tabak en pasta van te voren te mengen of door eerst de pasta aan te brengen in de tabakskop, waarna de tabak erbovenop wordt geplaatst. Het hieruit volgende resultaat levert naast een extra smaakdimensie, extra dikke, volle, giga damp-rookwolken op! Hookaholic aanrader!

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op:
Hookah Squeeze - Banana - 150 g Sale

Hookah Squeeze - Banana - 150 g

Hookah Squeeze Banana - Ervaar banana heaven!Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beie..

€19,95 €14,95 Excl. BTW: €12,36

Hookah Squeeze - Hazelnut - 50 g Sale

Hookah Squeeze - Hazelnut - 50 g

Hookah Squeeze Hazelnut - Heerlijk volle hazelnootwolken!Het uit de Zuid-Duitse de..

€7,45 €5,95 Excl. BTW: €4,92

Hookah Squeeze - White Grape - 50 g Sale

Hookah Squeeze - White Grape - 50 g

Hookah Squeeze White Grape - Kruidige, licht zoete druivensmaak; perfect te combineren!..

€7,45 €5,95 Excl. BTW: €4,92