Hookah Squeeze

Hookah Squeeze

Enorme rookwolken knallen zónder nicotine en teer, maar mét behoud van een lekkere, volle smaak? Met de herbal tabak pasta varianten van Hookah Squeeze komt deze wens helemaal in vervulling! Kies je smaak, smeer de crème in een vortex of phunnel bowl en geniet met volle teugen van een heerlijke shisha sessie met sappige, witte stoomwolken boordevol smaak!


Hookah Squeeze zorgde een aantal jaren geleden voor een ware smoke-revolutie in de shisha wereld! De Zuid-Duitse fabrikant bracht met Squeeze het eerste pasta-vormige rookproduct op de markt met een vergelijkbare rookervaring als tabak. En het moet gezegd... de handgemaakte crème varianten zijn stuk voor stuk een waar genot voor neus, mond en tong en zijn vooral voor de "niet-rokers" wellicht het beste alternatief voor waterpijp tabak.


Naast de overheerlijke smaak blinkt Hookah Squeeze tevens uit in een enorme stoomproductie en brengt daarmee precies waar iedere shisha fanaat naar op zoek is; een sublieme combi van smaak en rook! De pasta is overigens ook perfect te combineren met tabak. Take it easy, smoke some Squeezy....

Weergegeven:
Sorteren op:
Hookah Squeeze - Banana - 150 g Out Of Stock

Hookah Squeeze - Banana - 150 g

Hookah Squeeze Banana - Ervaar banana heaven!Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beie..

€19,95 Excl. BTW: €16,49