Hookah John 80 Feet Resurrection Bowl - Yellow Berry over Black

Hookah John 80 Feet Resurrection Bowl - De perfecte, tabakbesparende kop!

Hookah John, wie kent hem niet? Deze waterpijp legend uit de Verenigde Staten staat bekend om zijn topproducten op shisha gebied, waarbij vooral zijn tabakskoppen geprezen worden als zijnde de beste verkrijgbaar op de markt!

Wat maakt deze tabakskoppen nu beter als andere tabakskoppen op de markt vraag je je af? Door het gebruik van speciale klei waarvan de samenstelling uiterst geheim is, is de hittegeleiding van de creaties van John "the best you can get"! Als gevolg hiervan wordt de hitte die van de kooltjes afkomstig is perfect en zeer gelijkmatig overgebracht op de waterpijp tabak die in de tabakskom ligt, wat dan weer resulteert in een enorm goede en pure smaakervaring. Doordat de gebruikte afmetingen in de HJ bowls een ideale airflow opwekken, is de totale rookervaring die uit de Hookah John tabakskoppen afkomstig is onovertroffen en de beste die je kunt krijgen! Een echte Hookah John bowl als toevoeging aan je waterpijp uitrusting is dus een must voor iedere serieuze poffer, althans de poffer die de beste ervaring uit zijn pijp wilt halen.

De Hookah John 80 Feet Resurrection bowl is eigenlijk een nieuwe uitvoering van de reeds langere tijd bestaande HJ 80 Feet bowl. Het gaat hier om een geglazuurde, phunnel tabakskop waarbij er slechts 1 groot gat zit in het midden van de kom met een hoge opstaande rand, een soort van schoorsteentje. Een van de voordelen hiervan is dat de tabakssappen in de kom behouden blijven en niet doorlekken naar de schacht, waardoor de tabak lekker sappig blijft, langer meegaat en een puurdere smaak afgeeft. Het gat bij deze 80 Feet tabakskop is van gemiddelde grootte; als gevolg ontstaat er een gemakkelijke rookdoorstroming en soepele rookervaring die net iets meer weerstand biedt als die van dezelfde fabrikant afkomstige Harmony en Trimony bowls. Zoals reeds gezegd, zorgt de samenstelling van de gebruikte klei ook hier voor een zeer gelijkmatige verdeling van de hitte op de tabak, waardoor de smaak die deze 80 Feet mogelijk maakt tot zijn volste, sublieme recht komt!

Een ander, wellicht meer significant, verschil met de Harmony en Trimony bowls is dat de Hookah John 80 Feet Resurrection, zowel qua hoogte (+/- 9 cm), breedte en inhoud van de tabakskom, een stuk kleiner is dan zijn grote broeders. De 80 Feet tabakskop is dé perfecte kop voor een rooksessie van ongeveer 90 minuten, daar waar de Harmony en Trimony bowls geschikt zijn voor rooksessies van minimaal 2 uur. Rook jij dus het liefste alleen of houd je gewoon van relatief kortere rooksessies, dan kun je met de 80 Feet Resurrection tabakskop dus aanzienlijk wat tabak besparen! Het is toch zonde om te zien dat de onderste helft van je tabak nog lekker vers eruitziet bij het leegmaken van de kop na het roken!? De mooi gekleurde, geglazuurde afwerking heeft tot slot als voordeel dat de 80 Feet Resurrection gemakkelijk is schoon te maken en geschikt is om af te wisselen met meerdere smaken.

Ben jij op zoek naar de perfecte kop voor een rooksessie van ongeveer anderhalf uur en heb je ook vaker het probleem dat je bij je huidige tabakskop veel onverbrande tabak moet weggooien na afloop van je sessie? Voeg dan nu deze Hookah John 80 Feet Resurrection bowl toe aan jouw waterpijp equipment en ervaar heerlijke rooksessies, vol van smaak, met een lekker soepele airflow en een stuk minder tabakverspilling!

Bowl info
MerkHookah John
HerkomstVerenigde Staten
Tabakskop typePhunnel
Materiaal tabakskopKlei
Hoogte tabakskop+/- 8,5 cm
Diameter gat onderkant+/- 2,5 cm
Hoeveelheid tabakGemiddelde portie
Te combineren met heat management toolNee
Kleur tabakskopGeel - zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hookah John 80 Feet Resurrection Bowl - Yellow Berry over Black

  • Model: Yellow Berry over Black
  • Hookies: 28
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €28,95
  • Excl. BTW: €23,93
  • Prijs in hookies: 2895

Beschikbare opties: