Out Of Stock Hookah Squeeze - Sweet Melon - 150 g

Hookah Squeeze Sweet Melon - Suikermeloen op zijn best!

Het uit de Zuid-Duitse deelstaat Beieren afkomstige Hookah Squeeze is de nummer 1 fabrikant als het gaat om de productie van hookah crème, een innovatieve vorm van herbal tabak die tegenwoordig met rasse schreden aan populariteit wint. Dit vernieuwende, handgemaakte product komt, zoals de naam al zegt, in de vorm van een crème-achtige pasta, doordrenkt met overheerlijke smaakversterkers, die garant staat voor langdurige, smaakvolle rooksessies! Het grote pluspunt van het roken van deze waterpijp pasta is dat deze, in tegenstelling tot tabak, géén teer, nicotine en andere schadelijke tabaksstoffen bevat. Hookah Squeeze heeft daarnaast een patent op overheerlijke, verrassende smaken die gepaard gaan met extra kolossale stoomwolken!

Naast het roken van Hookah Squeeze in pure vorm is het voor de ware tabaksliefhebbers ook mogelijk om deze herbal pasta te mixen met reguliere waterpijp tabak. Zo krijgt jouw tabak een verrassende, extra smaaklaag en kun jij genieten van nog grotere stoom-rookwolken!

Hookah Squeeze Sweet Melon brengt jou de zoet-frisse smaak van suikermeloen in een rookbare pastavorm! De typische meloen smaak komt perfect tot zijn recht in deze nicotinevrije versie en is daarnaast in staat tot grote, sappige, fruitige stoomwolken! Geniet nu met volle teugen van deze verrukkelijke variant van Hookah Squeeze en knal die giga stoomwolken maar lekker de lucht in... pof pof pof!


Hookah Squeeze kan het beste worden gerookt in combinatie met de speciaal ervoor ontwikkelde Saphire Squeeze No.9 tabakskop. De pasta kan worden aangebracht door deze, na goed roeren, op de bodem van de tabakskom te smeren. Een kleine portie is voldoende voor een langdurige, smaakvolle rooksessie.

Herbal tabak specificatie
MerkHookah Squeeze
HerkomstDuitsland
SmaakSuikermeloen
StructuurCrème
Hoeveelheid150 gram
Hoeveelheid nicotine0 %

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hookah Squeeze - Sweet Melon - 150 g

  • Model: Sweet Melon - 150 gram
  • Hookies: 19
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49
  • Prijs in hookies: 1995

Beschikbare opties: