Menu
Your Cart

Invi Gripliner Slangset

Invi Gripliner Slangset
Invi Gripliner Slangset
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Prijs in spaarpunten: 1995
  • Voorraad: Op voorraad
  • Hookies die je ontvangt: 38
  • Model: Black

Beschikbare opties:

Invi Gripliner Slangset - Siliconen slang met aansluiting en luxe mondstuk!

Met de Invi Gripliner Slangset haal je een complete waterpijp slang in huis bestaande uit een soft-touch siliconen slang, slangaansluiting en luxe mondstuk. Zo ben je in één klap startklaar om de grootste wolken uit jouw shisha te zuigen!

Zoals gezegd, bestaat deze kwalitatieve slangset van Invi Shisha in feite uit 3 onderdelen die samen een super deluxe slang vormen. Het aluminium mondstuk is ongeveer 38 cm lang en is zo gevormd dat deze, naast een strak uiterlijk, perfect in de hand ligt. Verder bestaat de set uit een ongeveer 150 cm lange soft-touch siliconenslang, die de ideale doorsnede heeft om een super soepele rookervaring te garanderen. Beide onderdelen worden tot slot omgetoverd tot een complete slang met behulp van de bijgeleverde slangaansluiting die past op vrijwel iedere hookah. Zowel kwalitatief als visueel vormt deze complete set een mooie upgrade voor jouw shisha uitrusting. 

Ben je op zoek naar een moderne siliconen slang van topkwaliteit die de perfecte doorsnede heeft voor het opwekken van dikke, vette, smaakvolle rookwolken en die ook nog eens beschikt over een mooi, luxueus design? Dan ben je met de Invi Gripliner Slangset geslaagd in je missie! Shisha roken was nog nooit zo soepel en relaxed!

Slang/mondstuk info
Merk Invi
Type slang/mondstuk Wasbaar
Lengte slang +/- 150 cm
Lengte mondstuk +/- 40 cm
Diameter tip van mondstuk 9 mm
Kwaliteit slang A
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed