Sale Out Of Stock Kaya ELOX Jewel - Black Orb / Konik Black

Kaya ELOX Jewel Konik Black Orb - Compacte, oogverblindende top kwaliteit!

Maak kennis met de Kaya Elox Jewel Konik shisha! Dit juweeltje van een waterpijp koppelt een buitengewoon oogverblindend design aan fenomenale rookprestaties! Ben jij op zoek naar een kwalitatieve hookah met een compact, handig formaat en een unieke uitstraling? Zet deze dan maar snel boven aan je lijstje!

De circa 55 cm hoge Kaya ELOX Jewel Konik is opgebouwd uit een relatief kleine, maar mooie "Black Orb 480" vaas, de sierlijke Kaya "Jewel" stang, een zwarte, aluminium kolenschaal, een perfect bijpassende donkerkleurige tabakskop en een originele, siliconen Kaya waterpijp slang met mondstuk. De verschillende losse onderdelen van geëloxeerd, zwart aluminium zijn door middel van hoogwaardige klik en draai verbindingen samen te stellen tot een kwalitatief geheel dat op zijn beurt middels een handige klik-sluiting weer te bevestigen is op de superstrakke vaas. De einduitkomst is een verrassend lichtgewicht shisha die 100% rookdicht is. Deze Konik versie heeft daarbij als extra troef de beschikking over een zogenaamde "konik adapter" aan de bovenkant van de stang. Hierdoor kan de bovenkant van de pijp, de kolenschaal en alles wat erboven zit, op eenvoudige wijze afgenomen en weer terug geplaatst worden. Belangrijkste reden hiervoor is dat het daardoor mogelijk is een glazen melassevanger te plaatsen, die als primair doel heeft de tabakssappen op te vangen, maar daarnaast jouw shisha een nóg indrukwekkendere uitstraling geeft!

Qua looks en rookcapaciteiten is de Kaya Elox Jewel perfect in harmonie met de super kwalitatieve bouw! De shisha heeft, hoewel vrij compact van stuk, een unieke uitstraling, die traditionele design elementen combineert met een moderne, flitsende stijl. De waterpijp doet zijn naam dan ook voor de volle 100% eer aan en mag met recht een juweeltje van een shisha genoemd worden die overigens rookt zoals hij eruitziet... grandioos! Wat de rookervaring nog "smoother" maakt is de aanwezigheid van een geïntegreerde diffuser in de dompelbuis, die er tevens voor zorgt dat de shisha een aangenaam, zacht borrelend geluid maakt tijdens het roken.

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de Kaya ELOX Jewel uitgerust met maar liefst 2 slangopeningen! Voor 1 van deze aansluitingen is de benodigde slangadapter reeds bijgeleverd. De andere aansluiting kan afgedicht worden middels de tevens bijgeleverde ventiel adapter. Verder is er 1 siliconenslang en 1 mondstuk bij de waterpijp inbegrepen. Mocht je dit wensen, heb je dus de mogelijkheid om deze shisha nog uit te breiden met één extra slang! Let wel even op dat je hiervoor een extra slangaansluiting, slangadapter en siliconenslang met mondstuk nodig hebt.

Met de Kaya ELOX Jewel waterpijp haal je een shisha in huis die een handig, compact formaat combineert met een gigantische rookcapaciteit! Dikke, witte wolken vol van smaak zijn met deze topper eerder regel dan uitzondering en nemen jou letterlijk mee naar shisha heaven! De unieke, oogstrelende looks vervolmaken het totaalplaatje en maken van deze Kaya creatie een absolute aanrader!

De Kaya Elox Jewel - Konik Black Orb waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "Black Orb 460" vaas
 • Zwarte rookzuil set "ELOX Jewel" met klik-draai sluiting en "Konik" adapter
 • Kolenschaal
 • Dompelbuis "ELOX" met geïntegreerde diffuser
 • 1 slangadapters
 • 1 slangaansluiting
 • 1 ventieladapters
 • 1 siliconenslang (+/- 150 cm) met aluminium mondstuk
 • Terracotta tabakskop
  Extra Info
  Aantal slangen1
  Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 2)
  Lengte+/- 55 cm
  DesignModern
  ProductieMachinaal

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kaya ELOX Jewel - Black Orb / Konik Black

  • Model: Elox Jewel - Black Orb / Konik Black - 2S
  • Hookies: 99
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €104,95
  • €99,95
  • Excl. BTW: €82,60
  • Prijs in hookies: 9995

  Beschikbare opties: