Out Of Stock Kaya Black Tradi Bowl

Kaya Black Tradi Tabakskop - Exclusieve bowl als basis voor chimney!

De Kaya Black Tradi Bowl beschikt over een spannend, uniek design dat een ongeglazuurde buitenkant combineert met een geglazuurde binnenkant! De tabakskop is uitermate geschikt voor het gebruik met een metalen chimney opzetstuk.

Wat meteen opvalt aan de Black Tradi tabakskop is het mooie, creatieve, handgemaakte design van natuurklei, dat bestaat uit een combinatie van een ongeglazuurde, bruin gekleurde, van decoraties en Kaya logo voorziene buitenkant en een geglazuurde, zwart gekleurde binnenkant. Het laatste zorgt ervoor dat de tabakskop, naast een lust voor het oog, super gemakkelijk schoon te maken is en dat er geen ongewenste tabakssmaken in de kop zullen gaan trekken. Dit maakt deze hippe bowl zeer geschikt voor gebruik met meerdere soorten tabak, terwijl een zuivere smaakbeleving keer op keer gegarandeerd blijft!

Met een hoogte van 10,5 cm is de Kaya Black Tradi bowl een relatief hoge tabakskop. De zwarte binnenkant is voorzien van een traditioneel gatenpatroon bestaande uit 6 gaten in de bodem. De diameter van de bovenkant bedraagt ongeveer 7 cm en heeft daarmee de perfecte afmeting voor het gebruik in combinatie met een zogenaamd "chimney" opzetstuk.

Ben je op zoek naar een goede shisha bowl met een uniek design, die bovendien uit te breiden is tot een superdeluxe chimney tabakskop? Scoor dan nu deze Black Tradi Bowl van Kaya en pimp jouw hookah to the max!


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kaya Black Tradi Bowl

  • Model: Black
  • Hookies: 16
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €16,95
  • Excl. BTW: €14,01
  • Prijs in hookies: 1695

Beschikbare opties: