Out Of Stock Kaya ELOX Cut - Black-White Spot / Konik Scepter Black

Kaya ELOX Cut Black-White Spot / Konik Scepter Black - Volledig glazen rookzuil!

Hookaholic presents... de Kaya Elox Cut - Black-White Spot / Konik Scepter Black shisha! Deze beauty van een waterpijp heeft alle positieve eigenschappen van een Kaya waterpijp, maar dan plus volledig glazen rookzuil en dompelbuis! Aanschouw hoe de rook zijn weg aflegt van tabakskop naar slang en geniet met volle teugen van dit special effect!

Met de circa 80 cm hoge Kaya ELOX Cut serie brengt Kaya de "world of shisha" naar de next level! Zoals we van de fabrikant gewend zijn, sluiten ook bij dit type alle losse onderdelen perfect op elkaar aan, waardoor 100% rookdichte verbindingen gegarandeerd zijn! Naast het belangrijkste hieruit voortvloeiende punt, een onovertroffen "best of the best" rookervaring, is de waterpijp tevens super handig in gebruik, gemakkelijk op en af te bouwen en goed schoon te maken. Wat deze waterpijp echter super exclusief maakt is rookzuil en dompelbuis gemaakt van glas! Het transparante karakter van de schacht en dompelbuis zorgt voor extra kijkplezier tijdens het roken van deze spectaculaire hookah en brengt jouw shisha experience naar the next level!

Dit is echter nog lang niet alles wat deze shisha tot een enorme topper in zijn soort maakt! Het transparante glas van schacht en dompelbuis is vervaardigd uit één stuk en past met behulp van een slijpstukverbinding perfect in de lichtgewicht, aluminium schachtbasis. Deze is op zijn beurt uitgerust met 2 slangpoorten waarbij 1 slangadapter en slangaansluiting bijgeleverd zijn, terwijl de 2e opening afgedicht wordt door de tevens bijgeleverde aluminium ventieladapter met bijbehorend balletje. Mocht je dit wensen, heb je dus de mogelijkheid om deze shisha nog uit te breiden met 1 extra slang! Let wel even op dat je hiervoor dus 1 extra slangaansluiting en slangadapter nodig hebt.

De oogverblindende transparante vaas met zwart-witte accenten vormt een tweede hoogtepunt van de pijp in visueel opzicht. In combinatie met de glazen dompelbuis ontstaat er een superdik effect als de vaas zich met rook vult. Als tip adviseren we je het water in de vaas te kleuren met een druppeltje kleurstof voor extra spectaculaire rookeffecten voor een nog rijkere shisha ervaring. De shisha wordt vervolmaakt met een superstrak, slank, aluminium mondstuk, een gemakkelijk schoon te maken siliconenslang, een kolenschaal met het hippe Kaya logo, en een terracotta tabakskop die garant staat voor een optimale smaakbeleving! Zoals al gezegd is het eindresultaat een juweel van een pijp die overigens rookt zoals hij eruitziet... grandioos!

Ben je op zoek naar een waterpijp met een onovertroffen, extreem soepele rookervaring? Wil je daarnaast graag een shisha met een uniek, oogverblindend design? En een hookah met een transparant karakter en licht van gewicht? Checkerdiecheck! Deze beauty van Kaya voldoet aan al deze wensen en vormt daarmee jouw ticket to shisha paradise!!!

De Kaya Elox Cut - Black-White Spot / Konik Scepter Black waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "Black-White Spot 630 CE" vaas
 • Glazen rookzuil en dompelbuis "Scepter"
 • Zwarte, aluminium schachtbasis
 • Aluminium kolenschaal
 • 1 slangadapter
 • 1 slangaansluiting
 • 1 ventieladapter
 • 1 zwarte siliconenslang (+/- 150 cm) met zwart aluminium mondstuk
 • Terracotta tabakskop
  Waterpijp info
  Aantal bijgeleverde slangen1
  Lengte+/- 80 cm
  Slangaansluitingen1 (uitbreidbaar tot 2)
  DesignModern
  ProductieMachinaal

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kaya ELOX Cut - Black-White Spot / Konik Scepter Black

  • Model: Black-White Spot / Konik Scepter Black - 2S - Complete
  • Hookies: 149
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €149,00
  • Excl. BTW: €123,14
  • Prijs in hookies: 14900

  Beschikbare opties: