Out Of Stock Kaya ELOX Lance - Clear / Konik Black

Kaya ELOX Lance Konik - Slanke rookzuil met geïntegreerde molassevanger-aansluiting!

Nu beschikbaar bij Hookaholic... de Kaya Elox Lance Konik shisha! Deze beauty van een waterpijp koppelt een buitengewoon indrukwekkend design aan fenomenale rookprestaties! Ben jij op zoek naar de ultieme hookah met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding? Zet deze dan maar snel boven aan je lijstje!

De circa 70 cm (zonder tabakskop) hoge Kaya ELOX Lance shisha doet qua opbouw denken aan een traditionele waterpijp. Net zoals deze is de shisha opgebouwd uit een langwerpige vaas, een lange stang met slangaansluitingen/ventielen onder op de basis en een kolenschaal. Het grote verschil zit hem echter in het feit hoe de verschillende delen op elkaar aansluiten. Waar je bij een traditionele shisha de onderdelen als het ware in elkaar wringt met behulp van de nodige rubbertjes, bestaat de Kaya ELOX Lance uit meerdere losse onderdelen die via een hoogwaardig klik-, draai- en schroefsysteem op super eenvoudige wijze aan elkaar bevestigd kunnen worden, met 100% rookdichte verbindingen als resultaat!

Bovenstaande beschrijving geeft een idee over hoe de Kaya ELOX Lance is opgebouwd, maar hoe ziet de hookah er nu eigenlijk uit? In twee woorden... OOGVERBLINDEND MOOI! De mooi gevormde, metalen, slanke stang vormt samen met de spectaculaire, transparante vaas het absolute hoogtepunt van de pijp in visueel opzicht! Deze twee worden vervolmaakt met een dompelbuis met afneembare diffuser van licht wegend, geëloxeerd (roestvrij) aluminium,  en een kolenschaal met het hippe Kaya logo! Als extra pluspunt is de schachtbasis van de Lance uitgerust met een gesloten kamer systeem wat het roken en vooral het schoonblazen van de vaas zeer ten goede komt! Met slechts één ademstoot verdwijnt oude, verbrande rook uit de vaas en kun je weer lekker verder genieten van een heerlijke teug verse rook. Alsof dat nog niet genoeg is, is de bovenkant van de schacht voorzien van een "konik aansluiting", een zogenaamde slijpstuk verbinding (maat 18.8) die het mogelijk maakt om een molassevanger te plaatsen tussen schacht en kolenschaal voor het opvangen van de naar beneden sijpelende tabakssappen. Zoals al gezegd vormt het totaalplaatje een beauty van een pijp die overigens rookt zoals hij eruitziet... grandioos!

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de Kaya ELOX Lance uitgerust met maar liefst 4 slangpoorten! Voor 2 van deze aansluitingen zijn de benodigde slangadapters reeds bijgeleverd. De 2 andere aansluitingen kunnen afgedicht worden middels de tevens bijgeleverde ventiel adapters. Let wel even op dat er bij deze versie géén slang, mondstuk en tabakskop zijn bijgeleverd. Deze kunnen natuurlijk wel als optie toegevoegd worden!

Wie kent dat verlangende gevoel, dat als je een hookah ziet, dat je hem gewoon metéén wilt roken? Dat je door er alleen maar naar te kijken al zeker weet dat ie enorme, dikke, witte rookwolken knalt alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Wacht maar totdat jij deze Kaya Elox Lance shisha op tafel hebt staan en je weet precies wat wij bedoelen... I want to smoke this beauty now!!!

De Kaya Elox Lance - Clear / Konik Black waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "Clear 630 CE" vaas
 • Zwarte rookzuil set "ELOX Lance Konik Black" met klik-draai sluiting en gesloten kamer systeem
 • Kolenschaal
 • Dompelbuis "ELOX" uit 2 delen met afneembare diffuser
 • 2 slangadapters
 • 2 slangaansluitingen
 • 2 ventieladapters


DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

   Waterpijp info
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Slangaansluitingen2 (uitbreidbaar tot 4)
   Lengte+/- 70 cm
   DesignModern
   ProductieMachinaal

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Kaya ELOX Lance - Clear / Konik Black

   • Model: Clear / Konik Black - 4S - Basic
   • Hookies: 115
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €115,00
   • Excl. BTW: €95,04
   • Prijs in hookies: 11500

   Beschikbare opties: