Sale Kaya ELOX Pyramid - White Zebra / Red

Kaya ELOX Pyramid White Zebra / Red - Mooie, wit gestreepte, transparante vaas!

Nu beschikbaar bij Hookaholic... de Kaya Elox Pyramid - White Zebra / Red shisha! Dit beest van een waterpijp koppelt een buitengewoon indrukwekkend design aan fenomenale rookprestaties! Ben jij op zoek naar de ultieme hookah met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding? Zet deze dan maar snel boven aan je lijstje!

De circa 75 cm hoge Kaya ELOX Pyramid shisha doet qua opbouw denken aan een traditionele waterpijp. Net zoals deze is de shisha opgebouwd uit een langwerpige vaas, lange stang, kolenschaal, tabakskop en waterpijp slang. Het grote verschil zit hem echter in het feit hoe de verschillende delen op elkaar aansluiten. Waar je bij een traditionele shisha de onderdelen als het ware in elkaar wringt met behulp van de nodige rubbertjes, bestaat de Kaya ELOX Pyramid uit meerdere losse onderdelen die via een hoogwaardig klik-, draai- en schroefsysteem op super eenvoudige wijze aan elkaar bevestigd kunnen worden, met 100% rookdichte verbindingen als resultaat!

Bovenstaande beschrijving geeft een idee over hoe de Kaya ELOX Pyramid is opgebouwd, maar hoe ziet de hookah er nu eigenlijk uit? In twee woorden... SUPER SPECTACULAIR! De mooi gekleurde, metalen, slanke, piramidevormige stang vormt samen met de transparante vaas met wit strepenpatroon het absolute hoogtepunt van de pijp in visueel opzicht! Deze twee worden vervolmaakt met een dompelbuis met afschroefbare diffuser van licht wegend, geëloxeerd (roestvrij) aluminium, een superstrak, slank mondstuk van hetzelfde materiaal, een gemakkelijk schoon te maken siliconenslang, een kolenschaal met het hippe Kaya logo, en een terracotta tabakskop die garant staat voor een optimale smaakbeleving! Zoals al gezegd is het eindresultaat een beest van een pijp die overigens rookt zoals hij eruitziet... grandioos!

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, is de Kaya ELOX Pyramid uitgerust met maar liefs 4 slangopeningen! Voor 2 van deze aansluitingen zijn de benodigde slangadapters reeds bijgeleverd. Deze kunnen middels het innovatieve "PLUG" systeem super gemakkelijk met een slang verbonden worden. De andere 2 aansluitingen kunnen afgedicht worden middels de 2 tevens bijgeleverde ventiel adapters. Mocht je dit wensen, heb je dus de mogelijkheid om deze shisha nog uit te breiden met maximaal drie extra slangen! Let wel even op dat je hiervoor dus tot 2 extra slangaansluitingen en slangadapters en tot 3 extra siliconenslangen met mondstuk nodig hebt.

Wie kent dat verlangende gevoel, dat als je een hookah ziet, dat je hem gewoon metéén wilt roken? Dat je door er alleen maar naar te kijken al zeker weet dat ie enorme, dikke, witte rookwolken knalt alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Wacht maar totdat jij deze Kaya Pyramid Elox shisha op tafel hebt staan en je weet precies wat wij bedoelen... I want to smoke that beauty now!!!

De Kaya Elox Pyramid - White Zebra / Red waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "White Zebra 630 CE" vaas
 • Rode rookzuil set "ELOX Pyramid" met klik-draai sluiting
 • Kolenschaal
 • Dompelbuis "ELOX" met afschroefbare diffuser
 • 2 slangadapters "PLUG"
 • 2 slangaansluitingen
 • 2 ventieladapters
 • 1 witte siliconenslang (+/- 150 cm) met rood "Aluslim XL" mondstuk
 • Terracotta tabakskop
  Waterpijp info
  Waterpijp merkKaya
  Materiaal schachtAluminium
  Lengte+/- 75 cm
  Slangaansluitingen2 (uitbreidbaar tot 4)
  Aantal bijgeleverde slangen1
  Type slangSiliconenslang
  Type tabakskopOngeglazuurd
  Bevestiging vaas-schachtBajonetsluiting
  Kamer typeOpen
  DiffuserJa, afschroefbaar
  Geschikt voor molassevangerNee (adapter vereist)
  Kleur vaasTransparant - wit

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  Kaya ELOX Pyramid - White Zebra / Red

  • Model: White Zebra / Red - 4S - Complete
  • Hookies: 119
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €129,00
  • €119,95
  • Excl. BTW: €99,13
  • Prijs in hookies: 11995

  Beschikbare opties: