Out Of Stock Kaya INOX Gastro Konik - Black Spots

Kaya INOX Gastro Konik - Top of the shisha bill!

Een van de spectaculairste Kaya shisha's beschikbaar is nu ook verkrijgbaar bij Hookaholic; de Kaya INOX Gastro Konik - Black Spots! Deze edelstalen beauty koppelt een flitsende schoonheid aan geweldige rookprestaties en is uitgerust met zowel een geïntegreerde molassevanger adapter alsook een gesloten kamersysteem wat het roken nog aangenamer maakt!

De basis van deze ongeveer 62 cm hoge Kaya INOX waterpijp bestaat uit een mooi gevormde, transparante vaas met zwarte verfstreken. Deze wordt via een superhandig, kwalitatief klik-draai systeem 100% rookdicht verbonden met een edelstalen schacht die opvalt door een superslank en sensationeel design. De schachtbasis is voorzien van 4 openingen waarvan er 2 zijn uitgerust met een slangadapter en bijbehorende aansluiting die via een slijpstukverbinding perfect en lekker gemakkelijk op elkaar aansluiten. De shisha is dus startklaar voor het roken met maar 1 of 2 slangen tegelijk. De andere 2 gaten worden afgedicht door een stijlvol ontworpen ventieladapter die ervoor zorgt dat oude rook in een vloeiende beweging uitgeblazen kan worden. Vanzelfsprekend is het mogelijk beide ventieladapters eventueel te vervangen door extra slangadapters (apart te bestellen), zodat je de shisha zelfs kan roken met maximaal 4 slangen tegelijk mocht je dit graag willen. 

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, bevindt er zich aan de bovenkant van de schacht een geïntegreerde molassevanger adapter. Hierdoor is het mogelijk de Kaya INOX Gastro Konik uit te rusten met een spectaculaire molassevanger die zorgt voor een extra zuivere smaak en nog meer kijkplezier. De shisha wordt aan de bovenkant afgesloten met een stijlvolle, edelstalen, platte kolenschaal die perfect past bij het gestroomlijnde uiterlijk van dit magistrale rookkanon. Aan de onderkant van de schacht komt tot slot nog de relatief korte, edelstalen dompelbuis die voorzien is van een verlengstuk en een afneembare diffuser. Door het verlengstuk ertussenuit te nemen, maak je de dompelbuis nóg korter, waardoor je altijd verzekerd bent van vers aangezogen rook bij het nemen van een nieuwe teug. De waterpijp wordt overigens standaard geleverd zónder tabakskop, slang en mondstuk. Let er dus even op dat je deze nog los erbij dient te bestellen, mocht je dit natuurlijk wensen ;).

Bovenstaand levert een spectaculaire shisha op met dé perfecte looks om helemaal verliefd op te worden, maar hoe zit het nu eigenlijk met de rookervaring? Ook hierin kunnen we je 100% gerust stellen; door het gebruik van dé ideale inwendige dimensies is deze Kaya telg een rookmachine van bijna buitenaardse proporties die jou trakteert op een super soepele, onovertroffen shisha ervaring! Doordat de shisha is uitgerust met een gesloten kamersysteem wordt ook het uitblazen van oude rook optimaal gereguleerd. Na het roken van de Kaya INOX Gastro Konik wil je nooit meer iets anders!

Neem jij alleen maar genoegen met the best of the best dan is de Kaya INOX Gastro Konik waterpijp echt iets voor jou! Gemaakt van de beste materialen, voorzien van de perfecte inwendige doorsnedes en gezegend met goddelijke looks brengt deze waterpijp jou een shisha ervaring als nooit tevoren! Met dit topproduct van Kaya Shisha zweef jij binnen no-time in shisha heaven!

De Kaya INOX Gastro Konik - Black waterpijp wordt geleverd met:

 • Glazen "Black Spots 630 FL" vaas
 • Edelstalen rookzuil set "INOX Gastro Konik" met klik-draai sluiting en geïntegreerde molassevanger adapter (maat 18.8)
 • Chrome-look kolenschaal
 • Dompelbuis "INOX" in 2 delen en afneembare diffuser
 • 2 slangadapters
 • 2 slangaansluitingen
 • 2 ventieladapters

DEZE WATERPIJP WORDT STANDAARD GELEVERD ZÓNDER TABAKSKOP, SLANG EN MONDSTUK

   Waterpijp info
   Waterpijp merkKaya
   Materiaal schachtEdelstaal V2A
   Lengte+/- 60 cm
   Slangaansluitingen2 (uitbreidbaar tot 4)
   Aantal bijgeleverde slangen0
   Type slangGeen slang inbegrepen
   Type tabakskopGeen tabakskop inbegrepen
   Bevestiging vaas-schachtBajonetsluiting
   Kamer typeGesloten
   DiffuserJa, afschroefbaar
   Geschikt voor molassevangerJa, maat 18.8
   Kleur vaasTransparant - zwart

   Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed

   Kaya INOX Gastro Konik - Black Spots

   • Model: Black Spots 630FL - 4S - Basic
   • Hookies: 159
   • Beschikbaarheid: Out Of Stock
   • €159,95
   • Excl. BTW: €132,19
   • Prijs in hookies: 15995

   Beschikbare opties: