Out Of Stock Kaya Inner Tree Melassevanger

Kaya Inner Tree Melassevanger - Upgrade je shisha met een glazen boom!

Hookaholic brengt jou de Kaya Inner Tree Melassevanger! Deze hippe accessoire brengt jouw shisha experience letterlijk naar een nóg hoger niveau! Zowel op het gebied van smaak, reiniging en esthetiek is deze glazen schoonheid een absolute meerwaarde voor iedere shisha-pro!

Met de Kaya Inner Tree haal je in feite een soort van luxe uitbreiding voor je waterpijp in huis. De melassevanger, ook wel molassevanger genoemd, in de vorm van een boom met omringende capsule wordt geplaatst tussen kolenschaal en schacht en heeft een dubbele functie. Zoals de naam al zegt, is de primaire functie van de tool "het vangen van de melasse", waarmee bedoeld wordt dat deze de tabakssappen die uit de tabakskop sijpelen opvangt. Hierdoor wordt vervuiling van de schacht van je pijp en het water in de vaas voorkomen, met als gevolg dat een zuivere smaakbeleving gegarandeerd blijft en het gemakkelijker is om je shisha na het roken te reinigen. Daarnaast krijgt jouw shisha door toevoeging van de Inner Tree een super excentrieke, oogverblindende en natuurlijke uitstraling. De ongeveer 23 cm hoge, glazen creatie zorgt ervoor dat ook je ogen tijdens het roken lekker verwend worden!

Wil je jouw shisha graag pimpen met de Inner Tree molassevanger? Let dan wel even op dat deze is uitgerust met de juiste aansluitingen (maat 18.8) voor het plaatsen van dit puike stukje glaswerk. Als extra tip raden wij overigens aan om de molassevanger voor aanvang reeds te voorzien van een laagje gekleurd water. Zo kun je meteen vanaf de start gaan genieten van de ultieme shisha ervaring, nature style...! 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kaya Inner Tree Melassevanger

  • Model: 18.8
  • Hookies: 24
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62
  • Prijs in hookies: 2495